Dopisy Ježíškovi

Dopisy Ježíškovi https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483196/bmid_dopisy-jeziskovi-hCR-483196.jpg 4 41 11

Předvánoční knížka, která přináší hned několikerou radost. Přečtete si dopisy, které Ježíškovi napsaly známé osobnosti jako Eliška Balzerová, Ewa Farna, Robert Fulghum, Dagmar Havlová, Bolek Polívka a řada dalších. Jsou to dopisy plné humoru, moudrosti, bilancování, sarkasmu i laskavosti a stanou se krásným vánočním dárkem. Navíc přispějete jasnými 100 Kč nadaci Pomozte dětem. Dejte knižní dárek, který potěší a obohatí vás, vaše blízké i ty, kteří to skutečně potřebují. Do knihy přispěli: Marie Doležalová, Eliška Balzerová, Ludmila Molínová, Aňa Geislerová, Petr Vaněk, Ewa Farna, Arnošt Goldflam, Marika Šoposká, Petra Nesvačilová, Michaela Záleská, Martin Hofmann, Klára Trojanová, Dagmar Havlová, Petr Horáček, Kristína Tormová, Ivan Lupták, Petr Vydra, Karel Janák, Hana Gécová, Angelika Pintířová, Sandra Silná, Halina Pawlowská, Pavel Šimák, Lukáš Pavlásek, Bolek Polívka, Robert Fulghum. Z každé prodané knihy jde 100 Kč na sbírku Pomozte dětem!... celý text

Přidat komentář

TerJac
30.01.2023 4 z 5

Líbilo, pěkné zpestření před Vánocemi. Některé dopisy mne až dojaly :)

hzd
04.12.2022 4 z 5

Milá knížka před vánoci ideální.


popeluška
27.11.2022 3 z 5

Kniha nebyla špatná ale čekala jsem něco jiného. Něco se mi líbilo něco moc ne. Takže tři a půl hvězdičky :-)

Dixinka
30.01.2022 5 z 5

Kniha k zamyšlení.

kedlis
09.01.2022 3 z 5

Skvělý účel knihy, některé dopisy pobavily, jiné vykouzlily lehký úsměv. Byla jsem trošku překvapena tou dávkou náboženství, i když jsem to asi měla čekat.

LenkaV.1
29.12.2021 4 z 5

Ježíšek mi přinesl Dopisy Ježíškovi - a dobře udělal. A. Goldflam, E. Farna, H. Pawlowská, B. Polívka, R. Fulghum... Velmi nesourodá směsice osobností, z nichž každá uchopila dopis Ježíškovi po svém. Všechny pak spojuje jedno - kouzlo a síla Vánoc a přání, vánočních zamyšlení a zastavení. Zkusme také popřemýšlet, svá přání vyslovit nebo napsat. A pak se zamyslet, co pro jejich naplnění můžeme udělat my sami. Je to mnohdy inspirující čtení. A 100 kč z každé prodané knížky, které putují nadaci Pomozte dětem, je tou pověstnou třešničkou na dortu.

Sarrah
28.12.2021 5 z 5

Jsme moc ráda, že jsem si knihu koupila, rozhodně nelituji. Některé dopisy mě pobavily, některé rozplakaly.... Knížku bych určitě doporučila a ráda si ji za rok zase přečtu a uvidíme, kolik přání se z ní splní. Krásné Vánoce všem.

Marcela1968
21.12.2021 5 z 5

Velice zajímavý a smysluplný nápad! Knížka potěší a často při čtení dopisů pro Ježíška i pobaví. Dík oběma autorkám, že vydáním této knížky daly literatuře zase další rozměr. Po přečtení mě to přivedlo k zamyšlení, že by nebylo vůbec špatné také po letech zase Ježíškovi napsat. Poprosit a hlavně poděkovat:-)

JanaDor
12.12.2021 5 z 5

Nádherná myšlenka. K tomu i tato kniha je nevšední. Autorky projektu oslovily známé osobnosti, zda by napsaly do této knihy příspěvek ve formě dopisu Ježíškovi. Jsou tu různorodé osobnosti jako Dagmar Havlová, Lukáš Pavlásek nebo Bolek Polívka. Je zde 26 autorů, kteří napsali Ježíškovi hlavně o nehmotné dárky ve veselé či vzpomínací formě. Jsou tak jiné, jako jsou povahy autorů, ale všechny mi udělaly radost. Je to jak zabalený bonbon z bonboniéry. (To jsem si vzpomněla na Foresta Gumpa, říkal to tam a já to vím.) Nikdy nevíte o čem ten dotyčný bude psát, ale vždy to je vánoční zamyšlení a velmi potěší čtenářovou duši.

helenah
08.12.2021 5 z 5

Opravdu milá knížka... možná proto, jak krásně nesourodá společnost se nad dopisním papírem při psaní Ježíškovi sešla. Od řeholní sestry Angeliky Pintířové a bývalé první dámy Dagmar Havlové po Martina Hofmanna, alias Luďka z Mostu nebo Lukáše Pavláska...;-)Moc doporučuji. I proto, že stokoruna z prodeje knihy jde na sbírku Pomozte dětem. A to je velmi dobře investovaná stokoruna.

knihovna1
28.11.2021 5 z 5

Moc milá knížka s bohulibým charitativním projektem. Dojemné i zábavné dopisy Ježíškovi vám připomenou dětství a navodí vánoční atmosféru. Přinutí Vás zamyslet se a vzpomenout na své blízké.

Štítky knihy

eseje Vánoce

Kniha Dopisy Ježíškovi je v

Přečtených57x
Čtenářské výzvě19x
Doporučených2x
Knihotéce15x
Chystám se číst38x
Chci si koupit11x
dalších seznamech1x