Domů

Domů https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448808/bmid_domu-GiL-448808.jpg 3 13 4

Kolik let, staletí… tisíciletí… se dá vracet „domů“? Divoký roční běh temnotou úspěšné dramatičky, krachující manželky a matky, femme brutale Lindy Urbanové. Se zvukem tříštícího se domova v uších, s pohledem zanořeným do stále stejných, a přece jiných očí…

Přidat komentář

kitja
31.01.2021 5 z 5

To nejlepší, co jsem od Natalie četl. Je to tak strašně silný, tak moc pravdivý, tak silně prožitý. Tak uvěřitelný. A nenechá to člověka v klidu. Dlouho to ve mně zůstane.

A uvědomil jsem si z toho, že když píšu, sbírám věci, který jsem prožil a slyšel a spojuju je, jak se mi hodí, doplňuju je, překrucuju a tak. Vždycky je ale na začátku aspoň kus odžitýho. Opravdovýho.

A tady jsem to četl a sbíral střípky, který jsem si taky odžil. Nebo se mi o nich zdálo. Nebo emoce, který znám. Cejtil jsem podobný pocity, jako jsem už někdy prožíval.

Strašně silná kniha. Číst jí bolí, ale nemůžu si pomoct, pro mne je hodně o naději, usmíření a tak.

Velmi velmi doporučuju. V těžký době to dokonce dokáže člověku pomoct.

Schválně nepíšu o čem to je a co se děje. Ideální je do toho vplout bez jakýchkoliv znalostí příběhu a nechat se jeho proudem strhnout.

Miles007
09.01.2021 5 z 5

Narez..


Jirikk
09.11.2020 4 z 5

Tato kniha není nijak zvlášt optimistická, spíš velmi depresivní,. Hlavní hrdinku Lindu si asi moc nezamilujete, je docela destruktivní. Ale ja jsem ji držel palce. Rodičům který se starají o děti se Linda vůbec nebude líbit..
Líbilo se mi že se příběh odehrává v současné Praze v míste který znám. Pokud vás baví divadlo, dozvíte se jak vzniká divadelní hra.
Každopádně to není kniha asi pro každýho, mne to bavilo číst, jediný co mne rušilo v knize byly ty kapitoy který se odehrávaly uplně v jiném čase.

Jana283
02.11.2020 1 z 5

Sex, alkohol, domácí násilí, reinkarnace...
Pro mne dost nepoživatelný koktejl způsobující bolehlav.