Dominik Hašek - Muž ze síně slávy

Dominik Hašek - Muž ze síně slávy https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248469/bmid_dominik-hasek-muz-ze-sine-slavy-lSq-248469.jpg 3 6 2

Autorizovaná kniha o životě a hokeji jednoho z nejlepších hokejových brankářů historie. "Dominátor" o životě a hokeji Zlatý gólman z OH Nagano 1998 a dvojnásobný držitel Stanley Cup a člen Síně slávy NHL. Kniha vychází k MS v hokeji v Praze 2015.

Přidat komentář

Daura
03.02.2021 1 z 5

I keď ako hokejová brankárka milujem Dominika, táto kniha ma dosť sklamala. Polka informácií je vytiahnutá z jeho biografie a druhá polka nedáva príliš zmysel. Navyše v knihe je veľa pravopisných chýb a zlá formálna úprava (napr. názvy kapitoly na konci druhého listu). Autor sa niekedy nechal trochu uniesť a i hokejový fanúšik sa v niektorých častiach musí trochu strácať. Niekedy je lepšie veci pomenovať pravými názvami. Navyše z Dominikových NHL rokov tam nie je nič moc, napríklad o Detroite len veľmi málo. Príde mi to trochu nekomplexné. Som ale rada, že som sa dozvedela o jeho absolútnych začiatkoch, za to dávam jednu hviezdu.

1amu
19.02.2020 4 z 5

Vstoupit do "Síně slávy" v Torontu je pro hokejisty ohromná čest. Unikát vstupu je dán tím, že kandidáty členství volí zkušené osobnosti pohybující se v NHL, a to až po skončení kariéry. Proto tam ještě není Jaromír Jágr, ač u jeho zařazení nebude žádný problém. Dominik Hašek se stal v této pozici prvním českým hráčem, který se zařadil po bok těch nejlepších hokejistů všech dob.


Štítky knihy

sportovci hokejisté

Kniha Dominik Hašek - Muž ze síně slávy je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x