Dobré ráno, lásko

Dobré ráno, lásko https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/120686/mid_dobre-rano-lasko-86S-120686.jpg 4 83 18

Domestic Gods série

3. díl

Rebeka a Rich se nesnášejí, přesto jsou nuceni žít v jednom bytě. Když Riche opustí snoubenka s tím, že je rozmazlený spratek, arogantní Rich to nemůže strávit. Umane si, že ji získá zpět, a jediný, kdo může pomoci, je Rebeka. Ta by ho nejraději poslala do háje, ale vyhoví. Naučí ho zvládat domácí práce tak brilantně, že ať ji vezme čert, jestli mu dovolí vařit v kuchyni jiné ženy.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Alpress
Originální název:

Breakfast in Bed , 2009


více info...

bafuskyBaf
bafuskyBaf
04.01.2024 4 z 5

Mně se to líbilo, příjemná oddechovka. Jen nechápu, že je vydán jen třetí díl série.

Radka1727
Radka1727
21.09.2021 4 z 5

Hezká oddechovka, Rich byl prostě "božský", obavy Rebeky jsem docela chápala a nejukňouranější, nejprotivnější a nejnáročnější kočka na světě to příjemně dolaďovala. Škoda, že nejsou přeložené další díly - příběh Anabelle a Mikea bych si s chutí přečetla...


Kudík
Kudík
14.08.2020 4 z 5

Nechápu, co vede nakladatele k tomu, vydat 3. díl ze 4dílné série, navíc, když předcházející díly jsou o postavách, které se zde také vyskytují. Děj je předvídatelný, ale celkově se jedná o příjemnou oddechovku. Rich byl prostě roztomilý, velmi inteligentní, ale v běžném procesu domácnosti nepoužitelný. :) Rebeka se dala chápat, ale trošku mi svým postojem lezla na nervy. Velké plus za tetu a třínožku Tripoda.

Myška43
Myška43
30.07.2020 4 z 5

Moc pěkný příběh, velice sympatické postavy, Rich super chlap, Rebeka mě někdy dost štvala, ale nikdo není dokonalý. Škoda, že není přeložená celá série, určitě bych si přečetla další knihu od autorky.

Ála1968
Ála1968
20.06.2020 3 z 5

Byla to příjemná oddychovka na jedno odpoledne,Neurazí,nenadchne.

mariva
mariva
11.05.2020 4 z 5

Příjemné odpočinkové čtení, nenáročná četba. Zpočátku to mezi hrdiny příjemně jiskřilo, ale pak převažovaly sexuální scény nad dějem a kniha začínala nudit.

helenkan
helenkan
22.11.2019 5 z 5

Já si to moc vychutnala. Pěkná romantika. Nejen Rebeka a Rich mě bavili,ale i teta Rose a ten jejich třínohý kocour. :-)

suzanne1997
suzanne1997
27.04.2019 4 z 5

Tenhle příběh se čte až příliš dobře, každou chvíli něčím překvapí a často i rozesměje. Představa Riche snažícího se ze všech sil osvojit si domácí práce je obzvláště k popukání. Příběh plyne a nezadrhává se, autorka barvitě vykresluje všechny postavy, přesto nechává dost prostoru čtenářově fantazii. Má jediná výtka směřuje k nesrovnalostem, které se v příběhu místy objevují, v jednu chvíli autorka mluví o nějaké maličkosti, v druhou je to úplně jinak. Ale nejde o nic dramatického, co by narušilo děj, jenom detaily. Knížka je skvělá jako jednoodpolení jednohubka, která krapet pobaví, místy nechá na pochybách, ale dokáže skvěle a rychle upoutat. Což je její obrovské plus.

Jindřich osmý
Jindřich osmý
22.08.2016

Jinak to ani dopadnout nemohlo.

liletka_a
liletka_a
06.03.2016 3 z 5

Když jsem začala číst, tak jsem si myslela, že budu velmi kladná, ale od půlky jsem se musela hodně přemáhat abych nepřeskakovala stránky.. Jak už tu bylo řečeno, první půlka je zábavná, jiskřivá, ale když se dají dohromady (na můj vkus až moc brzo, na to, že je kniha celkem dlouhá ;) ) to přestává fungovat. Rebeka, to opravdu někdy přeháněla, trošku hysterka a nevím, proč byl do ní Rich, tak zblážněný. Kdyby to autorka zkrátila od 150 stránek, tak by to mohla být celkem pěkná harlekýnka..;)

jitka7
jitka7
08.02.2016 2 z 5

Kniha se mi ze začátku hodně líbila... přišla mi zábavná, dobře napsaná a dobré téma. Ale pak se to zlomilo. Rebeka mě začala dost štvát... ta její nezávislost, kdyby jí chlap pustil v autobuse sednout, asi by mu urazila hlavu. Bylo to až trapné. A konec se odehrál během dvou stránek. Přišlo mi to nakonec strašně zdlouhavé a nudné.

Karolína18
Karolína18
08.09.2015 2 z 5

Nemůžu si pomoci, ale ke konci mě kniha už nudila. Nebylo to její předvídatelností, což mi nikdy nevadilo, ale spíš mdlým stylem psaní. Do dočtení jsem se musela hodně přemlouvat, přesto si dokážu představit, že by pro někoho mohl být příběh Rebeky a Riche skvělým odreagováním. Pro mě však tato kniha nepředstavovala kýžený únik realitě. Na knihách miluji nejvíc to, když se do nich dokážu bezvýhradně ponořit a nic mě od nich neodtrhne, zde se bohužel nic takového nedostavilo.

EvaSupovic
EvaSupovic
08.09.2015 5 z 5

Taky mám moc ráda, když se hlavní hrdinové neustále pošťuchují a vlastně mezi nimi vzniká něco víc......zkrátka a dobře za jeden den nebylo co řešit :-D

Aracely
Aracely
29.04.2014 5 z 5

Skvělá a velmi čtivá kniha. Miluju když se hlavní hrdinové ze začátku nesnáší :-)
Určitě doporučuju,přečetla jsem jí jedním dechem,každou volnou chvilku kdy to šlo
:-)

marketsim
marketsim
07.03.2014 5 z 5

Kniha se mi moc líbila, mohu jen doporučit :-)

Efka.J
Efka.J
12.02.2014 5 z 5

Senzační kniha,moc se mi líbila :)

LibraryGirl
LibraryGirl
07.07.2012 4 z 5

Moc se mi kniha líbila. Připomínalo mi to styl N. Robertsové, hlavně sérii o svatební agentuře - Svatební kvartet, hlavně první a druhý díl série. Tady se také jedná o partu kamarádů, kteří se mezi sebou dají dohromady. Autorka je ale více sarkastická než N. R.
Hodně jsem si užívala, jak se Rebecca snažila Riche naučit něco o vaření, praní nebo mytí nádobí :-)
Lehký příběh na letní parný den. Jen bych se ráda dočkala prvního a druhého dílu ze série, protože je docela často cítit, že se něco už stalo v dílech předtím. A v tomto díle se jen dozvíte, jak je to s hrdiny dále. Jak se dali dohromady Nick a Rosalie nebo Mike a Annabelle. Čtvrtý díl je o Benovi a Gine, ten mě moc nezajímá, ale ty první dva by mohl Alpress vydat (nebo někdo jiný).

Emmgirl
Emmgirl
05.07.2012 5 z 5

Autorka mě touto svou (alespoň u nás) prvotinou příjemně překvapila, za což jsem velice ráda. Zaujala mě nejen letní obálka, díky které jsem po knize v knihkupectví sáhla, nýbrž i samotná anotace.
Problesklo mi hlavou, že je to přesně takový příběh, jaký jsem na letní odpoledne hledala, tudíž pokud někdo víte o nějakém podobném, ve kterém figuruje nejprve vzájemná nevraživost a nesnášenlivost hlavních hrdinů, která se později změní v něco víc, rozhodně mi prosím dejte vědět!! :-))

Jedná se o romantický příběh, plný sarkastických poznámek, které dávají celému příběhu tu správnou atmosféru. Pro milovníka takového romantických happy endů, jako jsem já, se jedná zkrátka o skvělé letní čtení na jedno odpoledne.. A věřte, že se od knihy nebudete moci jen tak odtrhnout. :))

Akorát mě velice mrzí skutečnost, že se jedná o třetí díl ze série čtyř knih a u nás se podařilo vydat až tuto, což je trochu padlé na hlavu.. Přesto jsem ráda, že jsme se dočkali alespoň této, jelikož byla úžasná! :)

Autorovy knížky

Robin Kaye
americká
2012  75%Dobré ráno, lásko

Kniha Dobré ráno, lásko je v

Přečtených114x
Doporučených3x
Knihotéce73x
Chystám se číst28x
Chci si koupit2x