Domácí zvěrolékař

Domácí zvěrolékař https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131334/domaci-zverolekar-131334.jpg 4 5 3

Tato ojedinělá publikace je určena všem majitelům psů a koček, kteří se zajímají o zdravotní stav svého miláčka. Čtenář v ní najde stručné a srozumitelné informace, co je nejdůležitější v preventivní péči o psa a kočku, jaké jsou nejčastější diagnózy a jak postupovat v domácím ošetření. Dozví se také, kdy a proti čemu je nejlépe očkovat, kdy a jak odčervovat, jak čistit uši, co dělat při úrazu, průjmu či zvracení... Na konci knihy je připojen popis základních ošetřovatelských úkonů, které by měl majitel zvířete zvládnout, vybavení domácí lékárničky a několik rad pro chování v ordinaci.... celý text

Přidat komentář

Claudiina
15.02.2020 5 z 5

Velmi stručně a jasně napsaná kniha, která mě, jako majitelku psa dokázala v krátkém čase velmi obohatit a informovat o základních zdravotních problémech, které mohou mého mazlíčka potkat. Kniha je z části obrázková, proto se dobře a zároveň rychle čte. Je informačně zajímavá a proto nenechá vynechat ani kapitoly, které se Vás docela netýkají.

mariannnka
18.11.2015 4 z 5

Kniha se mi celkem líbila, až na závěr, který na mě působil lehce arogantně. :-) ne se všemi informacemi úplně souhlasím, co se týče čerpání zkušeností z běžného chovatelského života (např. co se týče výživy zvířete).


Military
07.05.2014 5 z 5

Tato kniha by neměla chybět v žádné knihovně majitelů chlupatých mazlů.

Štítky knihy

domácí zvěrolékař

Autorovy knížky

2011  84%Domácí zvěrolékař

Kniha Domácí zvěrolékař je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chci si koupit2x