Dokonalá hra

Dokonalá hra https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496446/bmid_dokonala-hra-mqC-496446.jpeg 4 416 66

Všechno to začalo sázkou. Když můj malý syn zdědil po svém pradědečkovi polovinu starého hostince, rozhodla jsem se, že se oba přestěhujeme na místo, kde jsem vyrůstala. Všimněte si, že jsem řekla polovinu hostince. Ta druhá teď patří Levimu Millerovi, slavnému zadákovi, který má ovšem úplně jiné představy, co bychom měli s nemovitostí udělat. Nebudu se zmiňovat o tom, že jsem ho při našem prvním setkání nešťastnou náhodou zranila, takže mu v nemocnici museli ránu sešít osmi stehy. Dalo by se říct, že jsme vykročili špatnou nohou. Když jsme se oba do hostince nastěhovali, abychom vymysleli, co dál, pořád jsme se jen hádali. On chtěl zchátralý dům, který, pravda, potřeboval velkou rekonstrukci, vyklidit a prodat. Já chtěla hostinci Palm Inn vrátit jeho původní krásu a znovu ho otevřít jako penzion. Nemohli jsme se na ničem dohodnout. Tak mi Levi předložil návrh: pokud se mi podaří do konce léta, než bude muset odjet na soustředění, podnik dát dohromady a pronajmout turistům, ustoupí a nechá mě penzion provozovat. Vsadili jsme se, ale byl si jistý, že nemůžu vyhrát. Jenže týdny strávené pod jednou střechou nám přinesly víc, než jsme si vůbec dokázali představit. S Levim jsme se sblížili, a než jsem se nadála, moje noční fantazie o statném Adonisovi se staly skutečností. Nemluvě o tom, že to s mým synem skvěle uměl. Přerůstalo nám to přes hlavu… nejenže byl tím posledním mužem na světě, do kterého bych se kvůli naší dohodě chtěla zamilovat, ale Levi byl navíc starší bratr mého bývalého manžela. A hostinec se najednou stal tím nejmenším problémem.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Well Played , 2021


více info...

Přidat komentář

LenkaStr
06.03.2024 4 z 5

Hezky zpracovaná rodinná šlamastika s ex-partnerem a jeho bratrem. Četlo se to opět úplně samo, jediné, co mi lezlo na nerv, byl přístup Presley v momentě, kdy se vnutil Tanner. Ale tak chápu, že kdyby s ním nekompromisně vyběhla, bylo by to sice uvěřitelnější, ale v ten moment by mohl rovnou následovat epilog :-D

Rapeh
16.02.2024 4 z 5

Zase dobrá oddechova kniha. Zajímavé téma dvou bratrů a jedné ženy.


Michelleee
29.12.2023 5 z 5

Vi a Penelope je klasika, která se dobře čte. Oddechový, hezký příběh.

VeraKlemsova
26.10.2023 3 z 5

Neurazí, nenadchne

genikuxik
25.10.2023 4 z 5

Takový romantický příběh, ale mě chyběla pořádná zápletka.

LuckaK.088
17.09.2023 4 z 5

Sladká romanťárna, u které se skvěle odreagujete...

krevetka79
04.09.2023 5 z 5

Krásná odpočinková jednohubka.
Napsáno čtivě, čte se úplně samo.
Tyhle dvě autorky nikdy nezklamou.

Toledo
24.08.2023 3 z 5

Milý příběh, ale něco tomu chybělo. Určitě to nebyla kniha, kterou bych si přečetla znovu nebo si za měsíc pamatovala, co se tam dělo.

januska82
29.07.2023 5 z 5

Keď sa tieto dve spisovateľky spoja, nemôže príbeh dopadnúť ináč ako výborne!!! Kniha bola super, ľahko, rýchlo sa čítala.... Taká fayná chuťovečka

Leo94
21.07.2023 5 z 5

Neskutečně mě štval Tanner, ale příběh hezký a Vi i Penelope opět nezklamaly..

Nermal
18.07.2023 4 z 5

Po pauze způsobené čtením série Hříšníků jsem se vrátil k osvědčené spisovatelské dvojce a uvědomil si, jak fajn umějí psát dialogy. Vypadá to při čtení jako samozřejmost, ale bude zatraceně těžké umět to takhle čtivě napsat. Takže jsem si to užil, přestože se nekonaly žádné dějové zvraty. Měl jsem totiž chuť si jen tak počíst na vlnách pohody.

pollyn
17.07.2023

Do poloviny knihy jsem si myslela, že nemá cenu knihu ani dočítat. Pak nastal konečně zvrat, který ale autorky vůbec nevyužily. Konec se odbyl velmi rychle. Nechybí dojemný epilog. Tentokrát podprůměr.

pat4157
15.07.2023 4 z 5

Příjemné letní počteníčko.

princesse
07.07.2023 4 z 5

Hezká a příjemná oddechovka. Na dovolenou ideální. Není třeba se hluboce zamýšlet, hledat nějaká životní moudra apod. Zkrátka nic těžkého a skvěle se to čte. Takže kdo si chce užít romantiku a příjemné čtení určitě nebude zklamán.

katerina4564
14.06.2023 4 z 5

Úvodem stojí za zmínku, že se mi líbil začátek knihy, jakmile totiž na začátku přijde uchechtnutí, vypadá to celé nadějně. Stejně jako u jiných podobných příběhů už předem víte, jak kniha dopadne a že se spolu hlavní postavy dříve nebo později vyspí. Nicméně i tak mě tyto jednoduché příběhy baví. Levi a Presley chemie mezi nimi je zřejmá a zase se objevují prvky pošťuchování, které obě autorky skvěle umí popsat. Komplikace v podobě Tannera knihu určitě oživila, vždycky je lepší, když se do děje zamíchá někdo další. A když se vám tam přimíchá všetečka Fern, tak to je naprosto Dokonalá hra.

Ešína
04.06.2023 4 z 5

Další příjemná oddechovka, která se Vi a Penelope povedla. Děj i postavy byli pěkně napsaný. Můžu doporučit.

Silvisek
25.05.2023 5 z 5

Kniha me velmi bavila. Opravdu super pribeh.

Lucynell
20.04.2023 5 z 5

Knihu jsem četla v rámci společného čtení a velmi mě bavila. Vi s Penelope mě opět nezklamaly a kniha se mi moc líbila. Příběh Leviho a Presley byl krásný.

Njangu
10.04.2023 3 z 5

Knížku jsem si vybrala, že v ní bude trochu napětí. Ale to mě zklamalo.
Děj byl jednoduchý a předvídatelný.
Dialogy a ostatní text mě vůbec nezaujal.
Budu se opakovat, celkové to prostě bylo jednoduché a nezajímavé. Očekávala jsem od knížky těchto dvou autorek víc. Dokonce jsem si myslela, že to odložím. Nakonec jsem to dočetla, ale jen proto, že nemám ráda nedočtené knihy.
Vůbec nechápu, kde se vzalo tak vysoké hodnocení.

Nattali.ka
28.03.2023 3 z 5

(SPOILER) Romantická oddechovka s očekávaným koncem. Zpočátku se mi kniha moc nelíbila, pubertální sexuální narážky a dvojsmysly hlavních postav Leviho a Presley (v podstatě švagra a švagrové) mi vadily, nepůsobilo to jako konverzace dvou dospělých postav, ale spíše teenagerů, dokonce jsem asi na 50. straně zvažovala, že knihu odložím. Naštěstí druhá část knihy už byla vážnější, oba Millerovi bratři najednou působili jako kladné postavy, až jsem chvíli váhala, kterého si Presley vybere. Takže nakonec se kniha četla dobře, svižně a nechybělo trošku napětí, oceňuji zajímavou zápletku v podobě návratu bývaleho snoubence, vždy je to zapeklitější pokud ve vztahu figuruje dítě anezáviděla jsem Presley, v jaké se ocitla situaci. Hodnotím lepším průměrem.