Dokážeš všetko, čo chceš! Sila je v tebe!

Dokážeš všetko, čo chceš! Sila je v tebe! https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135422/bmid_dokazes-vsetko-co-chces-sila-je-v-t-HvR-135422.jpg 4 7 3

Úspech vášho života nikdy nevymizne, ak sa rozhodnete, že ho budete uskutočňovať a žiť celou silou svojej osobnosti...

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Aktuell
Originální název:

Du schaffst, was du willst!


více info...

Přidat komentář

4me
29.10.2015 4 z 5

Prave jsem ji docetl. Jsem spokojeny s jakym nadsenim je napsana. V cloveku dokaze probudit opravdou chut zkusit a nakonec se to i podari BYT STASTNY A USPESNY. Kniha je napsana pro lidi kteri se motaji v kruhu zivota a nejsou schopni sami tento bludny kruh prorazit a dostat se z neho. Kniha nepopisuje lehke a snadne kroky k vytouzenemu cilu. Naopak upozornuje ze cesta nebude lehka a vzdy se najde reseni ktere pomuze prekonat a vykrocit opet danym smerem. Kniha ke ktere se budete vracet a cist znovu nadsene a povzbuzujici vetu - DOKAZES VSECHNO CO CHCES - je klicove slovo ktere vam bude pomahat prekonavat zivotni prekazky k stastnemu a uspesnemu zivotu.

mariva
23.10.2013 5 z 5

Ještě jeden komentář - knihu jsem znovu přečetla a nějakou dobu ji ještě znovu podrobněji studovala. Netvrdím, že vše v ní napsané jsem dokázala použít na svou situaci, ale pravda je, že to, čeho jsem při psaní prvního komentáře chtěla dosáhnout, se mi podařilo. Přitom před měsícem to vůbec nadějně nevypadalo. Tak teď už mi zbývá jen pracovat na tom, abych si vše udržela co nejdéle.


mariva
06.09.2013 5 z 5

Knížka vyšla v roce 2001, který pro mě byl dost kritický a fakt je, že ve mně probudila odhodlání bojovat. Určitě mi to pomohlo a už tenkrát jsem si z ní vypsala pár poznámek, které by mi mohly dodat chuť bojovat s nepříznivými okolnostmi i nadále. Později jsem se ji marně pokoušela znovu sehnat, ale protože jsem nevěděla jméno autora, nedařilo se mi to. Teď se mi náhodou znovu dostala do rukou, a opět v době, kdy ji potřebuju. Vím, že podobných motivačních knih dnes vychází spousta, ale tahle mi vyhovuje asi nejlíp. Věřím, že mě znovu dokáže vyburcovat a pomůže mi zase dosáhnout toho, co chci. Není to v knize, je to ve mně, ale kniha dodá chuť pustit se do boje.

Autorovy další knížky

Erich J. Lejeune
německá, 1944
2001  80%Dokážeš všetko, čo chceš! Sila je v tebe!
2003  87%Žij poctivě, buď bohatý!

Kniha Dokážeš všetko, čo chceš! Sila je v tebe! je v

Přečtených8x
Doporučených2x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x