Dohoda s nemocí (kniha první)

Dohoda s nemocí (kniha první) https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/105019/bmid_dohoda-s-nemoci-kniha-prvni-fPm-105019.jpg 5 40 11

Kniha je výsledkem mnoholetých výzkumů, s kterými V. Sinelnikov začal ještě za studia na lékařske fakultě. V této knize autor zveřejňuje vlastní metodu, po jejímž ovládnutí se člověk dokáže "dohodnout" s jakýmikoliv neduhem. Nedotknou se ho virové infekce, rakovina, tuberkulóza ani mnoho dalších nemocí, z kterých má strach. Kniha učí objevovat skryté vnitřní příčiny nemocí a stresových situací. Čtenář se dozví o hlavním zákoně uzdravení.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Zvonící cedry
Originální název:

Возлюби болезнь свою. Как стать здоровым, познав радость жизни (Vozljubi bolezň svoju)


více info...

Přidat komentář

nemluva
24.05.2022 5 z 5

První knihou kterou jsem od autora četl je Síla záměru. V ní několikrát odkazuje zpět k této první knize. V podstatě platí že pokud chcete správně pochopit a používat to co je v dalších knihách musíte znát Dohodu s nemoci - knihu první.
V podstatě tam pro Evropana postiženého vírou v lékařskou vědu vysvětluje že podstata nemocí se skrývá v podvědomí. Konflikt vědomí s podvědomím vyvolává nemoci, odstraněním tohoto konfliktu je možné nemoci vyléčit. Navíc poskytuje výborný a funkční návod jak se naučit se svým podvědomím pracovat.

Petrush
04.12.2021 4 z 5

Knížku jsem si přečetla na doporučení. Ze začátku to bylo trochu náročnější čtení. Na některé myšlenky, které autor uvádí, jsem narazila už v jiných knihách (např. Kniha radosti, Vztahy bez stížností, Proč je bdělá pozornost lepší než čokoláda).
Velice zajímavá byla kapitola o negativních emocích, hlavně o jejich pozitivních záměrech (protože se nutně nabízí myšlenka, proč ty pozitivní záměry nerealizovat lepším způsobem). Podnětné, hutné, čtivé.

"Modely světa, které vytváří každý z nás, se liší. Jinými slovy, každý člověk žije ve svém světě, jenž se liší od kteréhokoli jiného."
"Je zapotřebí se obrátit do svého nitra a změnit určité myšlenky, tehdy se změní okolní svět."


vendy2217
02.08.2020 5 z 5

Výborná kniha, s autorem bych se nejraději sama setkala a nechala se od něj uvést do hypnozy. :)

RendyaDav
14.01.2020 5 z 5

Jak se snažit uzdravit to vše je v této knize, kde jsou skryté vnitřní příčiny nemocí, dozvídáme se jak nás ničí stresové situace....

Lucina88
13.09.2019 5 z 5

“Je potřeba sdělit člověku pravdu. Lživý humanismus byl vždy na škodu.”

Nádherná kniha! Děkuji za ni!

radovan0878
21.08.2018 4 z 5

jasné a výstižné. choroby pochádzajú z nášho vnútra (samozrejme sú aj výnimky + karmické javy). no musíme sa modliť za odstránenie a dekodovanie hnevu, zlosti, urazenia, pýchy atď. a až potom liečiť zároveň aj fyzické veci

dulcinea
01.08.2018 5 z 5

Náš osud jsou naše myšlenky a změnit je by neměl být problém. Jak jednoduché a přitom tak těžké.
Magickou sílu podvědomí si já ověřuji v praxi již dvacet let a přesto je to pro mě někdy nekonečný boj, ale vytrvávám :-)))
Mně tuto knihu věnovala přítelkyně ve správný čas.
Mně tato kniha dala naději.

P.S: Na základě vlastních zkušeností si čím dál častěji kladu otázku, do jaké míry by měla moderní medicína ovlivňovat ,,osud" člověka. Úkolem lékaře je naučit člověka být zdravý. Ale v současnosti mám spíše dojem opačný. A dnes je moderní na všechno ,,vyrobit" tu správnou pilulku.
Pakliže nechcete být zaslepenými konzumenty a polykači nesmyslných pilulek, přečtěte si tuto knihu.

Chytuš
08.11.2016 5 z 5

Nádherná a pravdivá kniha, krásně mi pomohla utřídit si pro mě známá fakta. Geniální věci jsou vždy jednoduché :-)

Mona.Lisa
31.01.2016 5 z 5

Po přečtení této knihy už můj život nebude nikdy jako dřív.

anka6814
26.12.2015 5 z 5

Autor podava priamo a pritom jednoducho obraz o svete ludi a emocii. Vysvetluje cely kolobeh interakcii ludia - emocie - choroby. Prva a druha kapitola sa cita trocha tazsie. Tretiu a stvrtu kapitolu vsak hodnotim velmi pozitivne. Knihu odporucam vsetkym, ktori hladaju odpoved v case choroby alebo alternativny sposob liecby.

kamibe
10.06.2013 5 z 5

Tuhle knihu jsem četla určitě před více než pěti lety, ale mnohá slova z ní ve mně stále rezonují. Nebylo objevné to, že si mám hlídat svoje myšlenky a pečlivě volit, na co a jak budu myslet, ale bylo pro mne opravdu zajímavé, že lítost není až tak pozitivní cit, jak si obecně lidé myslí. Litovat někoho znamená v podstatě ubírat mu jeho sílu. Vysvětluje to dobře a je třeba to číst pozorně.
Líbí se mi soupis všech těchto pocitů, které nepomáhají ani nám ani druhým lidem.
Líbí se mi také, jak rozebírá zákony, které nejsou produktem lidí, ale platí daleko důrazněji. Dovolím si ocitovat jeden z nich:
"Vnější odráží vnitřní
Pokud chcete změnit okolní svět a lidi kolem vás, pamatujte si, že všechno, co vás obklopuje, je odrazem vás samotných. Proto začněte u sebe. Když změníte sebe, změní se lidé kole vás a váš svět. Zafunguje princip zrcadlení. Změnit sebe znamená v první řadě se zbavit agresivních myšlenek a emocí, jež jsou spojené s pýchou."
Všichni v sobě máme nějakou pýchu. Asi to patří k egu. A kdo si myslí, že ne, ať si pročte jinou Sinelnikovu knihu - Formule života, konkrétně na stranách 135 - 145.
Kdyby to bylo možné, dala bych téhle jeho knize hvězdiček šest!