Komu letí meruna

Komu letí meruna https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500656/bmid_komu-leti-meruna-nj7-500656.jpg 5 20 4

Dogman série

< 7. díl >

Je to vůbec možné? Zrodil se zbrusu nový zákeřný padouch! Říká si Dr. Yják a pořád tvrdí, že už ho známe (ale my víme své!). Rozhodl se využít Dogmanovy největší slabosti – lásky k míčkům! Jaká podlost. Dogmanovi kámoši Peťulka a Restart si ale usmyslí, že největšího psího policajta všech dob pořádně vytrénují, aby mičudovému pokušení odolal. Mezitím kujou své proradné pikle i jiní zloduši, nám už dobře známá parta, která si říká BLECHY… Jak to všechno dopadne? A jakou roli v tom hraje Komandér Cupcake? Dozvíte se v knize!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Pikola
Originální název:

For Whom the Ball rolls , 2019


více info...

Přidat komentář

Luky110812
06.05.2023 5 z 5

Sám přečetl a doporučuje jako zábavnou četbu.

Lískaran
06.05.2023 5 z 5

Když někomu nasazují psí hlavu, nemusí to být vždycky špatné, jak dokazuje Dogman, cajt právě s psí hlavou. A když se k němu přidá kotě Peťulka, aby potírali zločin, navíc pod hemingwayovským názvem Komu letí meruna a místy se záměrně dětinskou kresbou, je to neodolatelná kombinace. A hlavně - kromě ulítlých fórů, chmatáckých merun, robokrys a komických padouchů je to dojemný příběh o tom, jak i dítě (kotě) může něco naučit svého tátu, a o hledání vztahu ke světu.


hippiesak
29.03.2023 5 z 5

Bóóóóžíííí :) :) :) Konečně jsme se dočkali dalšího dílu. A bylo to .... no samozřejmě parádní jako sviňa. Peťulka je tak boží postava a tak osvěžila i jinak parádní komiks o Dogmanovi. Za mě to nemělo chybu a chci ještě! Chci víííííc ;)

Aknel26
03.03.2023 4 z 5

Je to pořád zábava, jen škoda, že nebylo moc listoramy. A také těch postav je nějak moc, tentokrát se objevuje nejen Dr. Yják (a ten byl přece hned v prvním díle!), ale také Péťův otec.