Komentáře knihy Dobrodružství s myškami

Denisa.D
01.12.2025

Pohádka mě mile překvapila. Ilustrace jsou opravdu nádherné, jemné, detailní a kouzelně dokreslují celý příběh. Text je krásný a ideální na pohodové večerní čtení. Mým dcerám se příběh moc líbil, poslouchaly ho se zaujetím. Určitě doporučuji všem rodičům, kteří hledají příjemnou, milou a hezky zpracovanou knížku pro děti.

DrakyněAdráče
19.02.2025

Nejvíce se mi líbyla poslední kapitola

mataaskorice
13.09.2024

Ilustrace pěkné, děj není špatný, ale zároveň ani ničím extra přitažlivý. Tohle bude jedna z knížek, která v mé mysli zcela jistě brzy zapadne.

Šárka88
25.08.2024

Krásná kniha s pěknou ilustrací o životě myškách v lese, kde na ně čekají různé nástrahy a dobrodružství.

simca9342
02.03.2024

"Z pravěku"
Myšky, potkani nebo krysy. Pro nás lidi havěť. Pro zvířata pravý opak .
Vyprávění o myší řidiče, která si kromě užívání spokojeného života musí dát dobrý pozor na.. ano na nás, aby myšátka nespadla do pasti nebo neskončila bůhvíkde. Ilustrace opět pěkné , příběhům nechyběl vtipný námět.

yellow
22.05.2023

Pěkné příběhy doplněné o nádherné ilustrace.

kreira
18.12.2022

Četli jsme kdysi s nejmladšim synem. Dnes jsme dočetly s vnučkou.
Jednoduché příběhy, krásné ilustrace, u nás velmi oblíbená kniha.

LunaL.
06.11.2022

Jako malá jsem měla tuhle knížku ráda, i když přímo mezi mé oblíbené nepatřila. Po letech jsem ji našla zastrčenou mezi starými knížkami - zkusila jsem ji ukázat svým dětem, hned ji chtěli číst :) teď jsme ji četli už potřetí :) Hezké ilustrace a hlavně krásné příběhy o myší rodince :)

Pružinka
01.06.2022

Milovala jsem tuto knihu jako mládě a pořád jí neskutečně miluji - DOPORUČUJI!

Iris30
28.03.2022

Krásná dětská knížka, krásné ilustrace.
Velmi ráda jsem z ní četla synovi před spaním, mně samotné se příběhy moc líbily.
Teď ji budu po 15 letech znovu číst mladšímu synovi, a už se na ni moc těším.

bqru
29.12.2020

Hezká kniha moc se mi líbí

klaraj093
22.10.2020

Tuto knihu jsem také přečetla několikrát, především hlavně mladší sestře před spaním. Moc hezké příběhy.

Knihomolka2812
15.04.2020

Je to moje první přečtena kniha. V té době jsem ji zbožňovala.

bellaaatrix9
13.03.2020

Nejoblíbenější knížka mého dětství, úžasný příběh i ilustrace, nedám na ni dopustit!

Karolína2425
08.03.2020

Nejoblíbenější dětská kniha, v dětství i teď. Je nádherně ilustrovaná a obsahuje roztomilé příběhy.

jenda88
09.08.2019

super knížka

brumais
17.06.2017

Knihu moje dcera miluje.

sari4869
22.08.2015

tohle je knizka kterou jsem dostala ve trech letech... takze moje
prvni rectena

Kolka97
29.01.2015

Moje první knížka, co jsem přečetla! Krásná

petka-2007
01.02.2013

Velmi milá kniha pro děti plná krásných ilustrací.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi