Dobrodružství rabiho Harveyho - kreslená novela o židovské moudrosti a důvtipu na Divokém západě

Dobrodružství rabiho Harveyho - kreslená novela o židovské moudrosti a důvtipu na Divokém západě https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231669/dobrodruzstvi-rabiho-harveyho-231669.jpg 4 8 2

Komiksový příběh z Divokého západu o židovské moudrosti a důvtipu. Westernová variace na klasické židovské pověsti, chasidské legendy a talmudské učení. Rabi Harvey chrání své město a jeho zbraněmi jsou moudrost, laskavost a humor. Rabi Harvey je částečně starý rabín a částečně tvrdý šerif.

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Volvox Globator
Originální název:

The adventures of rabbi Harvey - a graphic novel of jewish wisdom


více info...

Přidat komentář

Alma-Nacida
04.07.2023 3 z 5

Podivnosti, to je moje, a tak mě tato neobvyklá fúze gunmana s kolty proklatě nízko a moudrého rabiho, který je tak trochu šlemazl, musel upoutat. Ne že by to bylo špatné, ale že bych byla uchvácená, se říct taky nedá. Kresba mi nesedla, příběhy už víc, některé jsou vtipnější, jiné míň. Asi se nedokážu zbavit pocitu, že příběhy patřící do zaniklých štetlů by potřebovaly ke své reinkarnaci na Divokém Západě něco víc než jen změnit garderobu hlavních postav.

Isew
14.05.2022 5 z 5

Dobrodružství Rabiho Harveyho na Divokém západě. Tak to jsem si opravdu musela přečíst, ačkoli nejsem zrovna velká milovnice komiksů. Ale tohle mě opravdu dostalo. Rabi Harvey je můj hrdina. Všechny nástrahy zvládl jen svou moudrostí. Odnáším si poučení z mnoha příběhů a jdu číst ještě jednou, aby mi vůbec nic neuniklo.


Autorovy knížky

2014  83%Dobrodružství rabiho Harveyho - kreslená novela o židovské moudrosti a důvtipu na Divokém západě

Kniha Dobrodružství rabiho Harveyho - kreslená novela o židovské moudrosti a důvtipu na Divokém západě je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x