Dlhá cesta domov

Dlhá cesta domov https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448927/bmid_dlha-cesta-domov-8Cr-448927.jpg 4 8 2

Hudobník a skladateľ Cooper O’Connor ako osemnásťročný oberie svojho otca o všetko a ujde do Nashville. Dúfa, že sa tam uživí ako gitarista. No jeho predpoklad sa čoskoro ukáže akoklamlivý. Päť rokov sa len tak potĺka, potom sa zaľúbi do Daley Crossovej, speváčky s anjelským hlasom. No keď si uvedomí, že Daley naozaj ľúbi, musí čeliť tragédii, ktorá ohrozí jeho život aj kariéru. Nemá kam ísť, tak sa napokon vráti domov do odľahlých coloradských hôr, kde hľadá odpovede o svojom otcovi a jeho viere.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Lindeni
Originální název:

Long Way Gone , 2016


více info...

Přidat komentář

kleozpatra
08.03.2021 3 z 5

Nějak se poslední dobou točím kolem country a Nashvillu a nedělám to vědomě, spíš to na mne skáče a já držím. Stejně tak jsem podlehla téhle magické obálce a zprvu byla knihou nadšená. Setkání s osudovou láskou po letech, společné vystoupení, kdy se při souhře kytar a hlasů otevřou staré jizvy a Cooper začne vzpomínat ... Jeho talent, houževnatost a úsilí, dík kterému se dostal tam, kam chtěl, to bylo prima číst. Vztah k otci, zrada a lítost ... to bylo především dojemné. Bohužel, konec už se táhnul melodramatem jak povidly a do toho víra, naděje, láska, andělé, patos. Takže ach jo a je to, škoda, jen za 3*.

Marylaa
25.10.2020 5 z 5

Charles Martin opět skvěle splétá současnost a minulost. A nutí své hrdiny aby se s minulostí vyrovnali a čtenáře aby se zamysleli.