Divoké kvašené nápoje

Divoké kvašené nápoje https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496547/bmid_divoke-kvasene-napoje-Gay-496547.jpg 5 5 2

Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné alkoholické nápoje.

Žánr:
Kuchařky , Osobní rozvoj a styl , Zdraví

Vydáno: , Alferia
Originální název:

The Wildcrafting Brewer


více info...

Přidat komentář

dlabikk
20.12.2023 5 z 5

Pro nadšené kvasitele by tato kniha neměla chybět v knihovně. Limonády z ovoce s bylinkami, různé druhy cyderů, piv, vín, léčivých nápojů a medoviny ... Kuchařka vás provede kvašením od A do Z a to by bylo, aby nebylo :o)

8422
27.07.2022 5 z 5

Po tom, co se mi letos podařilo připravit vynikající bezovou limonádu, rozhodl jsem se, že si budu vyrábět kvašené nápoje. Z bylinek, z ovoce, z jablečných slupek, fantazii se meze nekladou. Tak jsem si pořídil tuhle knihu, která obsahuje řadu zajímavých postupů, některé se někdy mohou zdát trochu bláznivé, některé jsou výhradně z kalifornských surovin a musí se trochu přizpůsobit místním podmínkám. Ta kniha však není jen o návodech, ale o sdílení nadšení vyrábět si domácí kvašené nápoje. Takže už jsem pár nápadů zrealizoval a našel si nový koníček. Nebojte se experimentovat, jedinou zásadou je přežít to.


Autorovy knížky

Pascal Baudar
francouzská
2022  100%Divoké kvašené nápoje

Kniha Divoké kvašené nápoje je v

Přečtených6x
Knihotéce2x
Chystám se číst8x
Chci si koupit7x