Divočina II: Exodus

Divočina II: Exodus https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/363105/mid_divocina-ii-G7v-363105.jpg 4 24 6

Divočina série

< 2. díl

Děj se, stejně jako v první části, odehrává v daleké budoucnosti, kde se věčný konflikt mezi zvěří – Divočinou a lidmi dostává do kritického bodu. Monstrum z pustiny vtrhlo se záměrem naplnit svůj žaludek do lidského megaměsta. Nerozumě tak upozornilo na přítomnost zvířat žijících v jeho zapomenutých a dávno neobývaných částech. Všechny plány na tajné poražení lidstva a navrácení slávy Divočině se zdají být pro inteligentní zvířata ztracené. Jedinou šancí na záchranu je útěk – exodus – a živoření v pustině. Bez boje se ale nechtějí vzdát všichni. Nový konflikt se tak rozhoří přímo mezi zvířaty. Zůstat, či utéct? To je oč tu běží. Mají zvířata vůbec nějakou šanci proti postupující lidské armádě? Kolik „Divočiny“ je ukryto přímo v lidech? Může ji zvěř využít ve svůj prospěch?... celý text

Přidat komentář

tomexx
18.01.2022 4 z 5

Lepšie ako jednička, trochu viac sa odhalil príbeh dvoch ríší. Akčná a krvavá alegória a satira na náš svet v rôznych podobách.

norrasun
28.05.2020 5 z 5

Dvojka je narozdíl od černobílé jedničky v barvách, ale to je řekla bych jediný rozdíl. Stejně jako v prvním díle tady nechybí akce a humor je všudypřítomný. Hodně se mi líbí, jak je nakreslený panter.


Disease
17.02.2020 5 z 5

Je to o fous slabší než první díl. V barvách to hodně připomíná Moebia, jen ten scénář je opět kvalitní, i když občas trochu rozvleklý.

LordSnape
30.11.2019 3 z 5

U první knihy jsem bědoval, jak byl konec násilný a naprosto vykoupený tím, že autor už očividně nevěděl kam dál, tak u druhého dílu jsem měl zas pocit, že to je sice fajn, ale něco tomu chybí. Ta šťáva se jakoby vytratila a je to škoda. Vykreslení samotného světa Divočiny je precizní a parádní, ale příběh na hliněných nohách vycucávající Knihu džunglí to už nezachrání. Ale bavil jsem se, o tom žádná.

gaspoda
14.07.2019 5 z 5

Dočkáme se třetího dílu?? Protože tento byl famózní a hodně slušnej počet stran kde nám přibyly barvičky ale ne moc není to vůbec křiklavé což je hrozně fajn. Více se tu věnujeme lidem než v 1díle. Moc líbilo a je to hodně ftipné.

Lenka.Vílka
08.02.2018 5 z 5

Neměla jsem tušení, že bude pokračování. Přesto mi nevadil konec prvního dílu. A když jsem se dozvěděla o druhém, byla jsem nadšená. Logicky, protože to bylo prostě super čtení (tak super, že jsem si knihu nakonec koupila).
Ale pokračování je tady a je naprosto úchvatné. Hlavně je barevné. Chvíli mi trvalo, než jsem si uvědomila, že se mi to vlastně líbí víc. A že i tohle byla divočina! Děj na ach, kresba na wow, což je moje nejoblíbenější kombinace v komiksu a nejvyšší možné vyznamenání.
Ale stejně jako u prvního dílu. Pokud budete mít tu možnost a sežene limitku, bude se vám asi číst lépe kvůli vazbě. A já si jdu vyrobit nějakej fešnej obal, až budu knihu číst znovu...

Štítky knihy

komiksy

Autorovy další knížky

Mikuláš Podprocký
slovenská, 1978
2013  75%Divočina
2018  79%Divočina II: Exodus

Kniha Divočina II: Exodus je v

Přečtených30x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce15x
Chystám se číst4x
Chci si koupit2x