Potřeštěná Dany

Potřeštěná Dany https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30651/potrestena-dany-30651.jpg 4 19 4

Dany bude čtrnáct, do všeho se vrhá střemhlav, dělá sto věcí najednou, i když to mívá někdy bláznivý konec. Jedno ji ale hryže. Dosud nezavadila o kluka. Kamarádi z jezdeckého oddílu jí přestávají stačit. A jaké jsou první zkušenosti s balením kluků? Ne zrovna slavné. Dany je zvyklá brát život s nadhledem.

Přidat komentář

jaja4
02.02.2022 2 z 5

Řeháčková je jako bonboniéra. Nikdy nevíš, co si vytáhneš. :) Jeden román super a zaujímavý, druhý archaicko podivný. Že akurát Dany vyšla v reedícii v roku 2021, nechápem.

Zlatinka.Emilly
06.01.2021 4 z 5

Kniha, kterou přečtete za jedno odpoledne. Já si ji vybrala jednak že potřebuji číst do výzvy a jednak, že mám ráda Věru Řeháčkovou. Píše dívčí romány, které jsou osobité a plné úsměvů, i když někdy se mi zdají trochu potřeštěné. Co mi připadá hloupé, že musí mít 14ti letá dívka kluka, jinak není normální. Dany mě připadá ne ztřeštěná, ale praštěná, navíc je dost drzá ke starším, viz. k Jardovi. Rozhodně bych doporučovala číst takovéto knihy dospívajícím dívkám, aby poznaly svět z trochu jiné stránky, než jaký jim ho nabízí denní vysedávání u počítače či televize.


Ann98
14.04.2018 5 z 5

Pohodová, oddechová kniha na léto. Kde se Dany objeví, tam je o zábavu postaráno. Líbilo se mi, že i když působí na ostatní vesele a bezstarostně, má své problémy jako každý z nás. A samozřejmě je její život doprovázen různými trapasy, ale i veselými a radostnými okamžiky.

tatafa
07.01.2017 4 z 5

Krásná a velice čtivá knížka. Byť o něco méně zajímavá a veselá, než ostatní autorčiny knížky. Přesto vřele doporučuji!