Dívky, které zmizely

Dívky, které zmizely https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324664/bmid_divky-ktere-zmizely-ipe-324664.jpg 4 115 31

Cutler, Sutter & Salinas série

1. díl >

Charlotte Sawyerová se snaží kontaktovat svou nevlastní sestru, Jocelyn, aby jí oznámila, že jedna z jejích nejbližších přítelkyň byla nalezena mrtvá, avšak zjistí, že se Jocelyn ztratila. Krásná, oslnivá – a lehkomyslná – Jocelyn už zmizela několikrát, ale takhle nikdy. V zoufalé snaze ji najít spojí Charlotte síly s Maxem Cutlerem, soukromým detektivem, který se nedávno přestěhoval do Seattlu, když se jeho předchozí kariéra u policie zhroutila v plamenech – a to doslova. Vyčerpaný, rozvedený a skoro na mizině, Max potřebuje práci. Poté co Charlotte a Max jen o vlásek uniknou pokusu o vraždu, obrátí se na Jocelyniny nejbližší přítelkyně z online investičního klubu v naději, že naleznou odpovědi. Ovšem to, co objeví, je děsivé… Když se spolupráce Charlotte a Maxe promění ve vášnivý románek, Charlotte nemá jinou možnost než mu svěřit svůj život. Stíny Jocelyniny minulosti totiž hrozí, že ji pohltí – a s ní i každého, kdo se jim dostane do cesty…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

When All the Girls Have Gone , 2016


více info...

Přidat komentář

TerezaMondeková
11.09.2022 5 z 5

Úžasný! Příběh je skvěle vymyšlený a udivuje mě, jak ho autorka promyslela do toho nejmenšího detailu. Jak do sebe na konci všechno zapadne. Jak nás během příběhu překvapuje, šokuje, přidává stále nová a nová vodítka, informace, ale přitom neprozrazuje, kdo za tím vším je, nebo kdo je komplicem a jak to dopadne. Během knihy mi běhal mráz po zádech, byla jsem šokovaná, překvapená, neskutečně zvědavá. Líbilo se mi to propojení minulosti a přítomnosti. Hledání nezodpovězených otázek z minulosti, ale i přítomnosti. Odhalování starých, temných tajemství a jak to všechno souvisí. A všechno to okořenilo jiskření mezi hlavními hrdiny. Ta jejich láska, sbližování, romantika, budování důvěry mezi tím vším nebezpečím. Navíc jsem se dost pobavilo a to díky seniorům. Nemůžu se dočkat dalšího dílu!

pip11
11.05.2022 5 z 5

Příjemně a poutavě plynoucí děj s troškou napětí, který mi hezky sedl. Jsou zde také zábavné chvilky v domově seniorů :) Já si to užila, fajn oddechovka.


P3_tis
15.04.2022 3 z 5

Oddechová detektivka bez nějakého většího mordu. Čte se dobře, ale chyběl mi tam nějaký wow efekt.
Vztah mezi Maxem a Charlotte na mě působil až moc dokonale.
Nejsem si jistá, jestli se pustím do dalších dílů.

Kudík
10.06.2021 4 z 5

Charlotte a Max jsou zajímavé a sympatické postavy, které zažívají i akční chvilky při pátrání po zmizelé Jocelyn, přesto nejlepší postavou pro mě byla "poručice" Ethel z domova seniorů "Deštivá říčka". Soupis jejích pamětí mi celkem rychle docvakl. A další top postavou byl i Anson Salinas, táta/pěstoun Maxe Cutlera, Cabota Suttera a Jacka Lancastera. Sice se jedná o detektivní román, kde nechybí vraždy, únos, záhadná zmizení a sekta, i ždibec romance, tak je to od autorky opět příjemné a oddechové čtení.

zuzca.h
05.05.2021 3 z 5

Oddychová detektiva protknutá romancí a happy endem, na tolik odlišná od detektivek , které standardně čtu. I bez hromady mrtvol a potoků krve se autorce povedlo vykouzlit příjemné napětí i jiskření mezi ústřední dvojicí. Určitě šáhnu po dalším volně navazujícím dílu. Jsem zvědavá an osudy dalšího bratra.

MAU256
15.03.2021 5 z 5

Knížka se mi líbila, jako vše, co jsem od této autorky četla.

čef
30.08.2020 4 z 5

Příběh se rozbíhá bystře a pátrání soukromého detektiva s podporou příbuzné krásky je rovněž docela svižné. Pachatelem je, jak jinak, opět bohatý bílý muž, jak se záhy dozvíme. Závěr je možná na rozdíl od předchozího děje také proto trochu utahaný bez řádného napětí – autorka vlastně jenom navazuje uzlíky vedlejších motivů. Určitě lepší než průměr většiny knih současného detektivního thrilleru.

Laf
16.08.2020 4 z 5

Oddychová detektivka. Autorka zase nezklamala a četlo se to samo :)

moudivlacek
28.05.2020 4 z 5

Velice podařená detektivka s přídechem romantiky dvou zraněných duší Charlotte a Maxe, které si vzájemně pomohou a zároveň přispějí k odhalení záhady ohledně zmizení nejen sestry Charlotte. Je tu napětí, je tu láska, dobrodružství, i "vtipná" tečka na konci příběhu.

saez
15.05.2020 3 z 5

Sladká detektivka light. Na oddech je to výborný. Prostě nemysli a čti :-)

LilianaFalcon
04.02.2020 3 z 5

Kdo očekává romanci, bude zklamaný.
Kdo chce detektivku, bude zklamaný.
Ale jinak je to průměr :D Neurazí ani nenadchne...

haWranka
01.11.2019 2 z 5

Já mám Amandu Quick a její knihy ráda. Ani tahle není špatná, ale nejde o kdovíjaký zázrak. Velký problém byl v takové nějaké překombinovanosti...

pegasek
16.10.2019 5 z 5

Tato spisovatelka patri uz dlouho k mym oblibenym.Az doposud jsem od ni cetla jen historicke romany,ktere pro me byli takovym lehcim cetenim.Tato kniha me prijemne prekvapila-je to spise detektivni roman,ktery jsem od zacatku hltala.Za me naprosta pecka

munka
21.01.2019 5 z 5

Pekný príbeh. Spojenie vyšetrovania vraždy a romantiky, jednoducho super. Na zimný večer doporučujem.

sestricka1
19.09.2018 3 z 5

Nějak mi tato kniha nesedla. Příliš mnoho romantiky, detaily ve vyšetřování neseděly, děj překombinovaný....

Modrina
10.08.2018 4 z 5

Stalo se mi, že jsem si jako první přečetla druhý díl téhle (snad) série, tak jsem to rychle napravila. I tento - úvodní - díl se mi líbil. Nebylo to nic překvapivého, ale rozhodně jsem se nenudila. Já jsem spokojená.

angelbooks
18.05.2018 5 z 5

Nakonec jsem se odvážila a po delší době jsem si koupila knihu od A. Q. Rozhodovala jsem se mezi touto a ještě jinou, ale naštěstí jsem šáhla po správné.
Skvělý příběh, přečtený mnohem rychleji, než udávám na databázi knih. Knihu jsem totiž přečetla hned dvakrát po sobě, s menším přeskočením začátku.
Nevím proč mě tolik nadchla zrovna tato, ale je to pravda.
Doporučuji. :)

Ennie
01.05.2018 3 z 5

Od autorky jsem už četla "Tajné sestry" a ty se mi líbily mnohem více. Příběh "Dívek" byl krásný, hlavní hrdinové byly super, ale něco tomu chybělo. Autorce dám ještě šanci, byla bych ráda, kdyby to neskončilo jen u první knihy, která byla výborná.

Ivulik7
03.04.2018 5 z 5

Na této knize mě zaujal přebal a taky jsem myslela, že to bude všechno. Skutečnost byla ovšem jiná. Nečekané ale úplně úžasné čtení. Za 4 dny přečteno. Musím dát plný počet bodů. Kniha je napínavá, čtivá, plna nečekaných zvratů, taky trochu romantiky a závěr je překvapující. Je to jina krimi než severská ale doporučuji.

lenuskav
18.03.2018 3 z 5

četlo se to poměrně rychle,ale chyběl tomu šmrnc, konec předvídatelnej a rychlej