Dívka s kapucí

Dívka s kapucí https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/363368/bmid_divka-s-kapuci-Czw-363368.gif 3 6 2

Katie si zažila od partičky lidí v minulé škole šikanu a pokus o znásilnění od svého učitele. Dlouho byla doma, aby se dala dohromady a přestala se bát všeho okolo, ale její zdravotní stav se nelepšil. Nosí kapuce a bojí se lidí. Její rodiče si řekli, že potřebuje vzdělání, a že to trvá moc dlouho, takže nezodpovědně přerušili léčbu a s těžkým srdcem ji i přes její psychický stav poslali do školy s tím, že na ni budou učitelé dohlížet a budou ji držet dál od ostatních. Ale povede se to? A uzdraví se Katie?... celý text

Dívčí romány
Vydáno: , Nová Forma
Originální název:

Dívka s kapucí


více info...

Přidat komentář

tajnýagent
01.11.2018

tato luxusní kniha se mi moc libí paní listopadová moc hezky píšete a moc hezky to máte sformulované všem doporučuju ps je mi 20 a jsem nezadaná tak mi napište.

A.Kopecká
17.01.2018

Knihu jsem koupila s vysokým očekáváním, když ji napsala tak mladá dívka a nakladatelství ji jí vydalo. Spletla jsem se.
Kniha je naprosté klišé, které najdete na jakémkoli dívčím blogu či stránce. Postavy jsou ploché a Katie je typická Marry Sue chudinka. Její rodiče, učitelé i spolužáci jednají nelogicky. Katie muselo napadnou, že když bude nosit kapuci nebude tak nenápadná, spíše naopak.
Přijde mi, že autorka dává do knihy své vlastní tužby, že chce být jako právě Katie \"aby si jí někdo všiml, i když je neviditelná".
Autorka dělá okolo své knihy zbytečný humbuk, jak se jí splnil sen vydat knihu a tak dále. Ale myslím, že to tak obrovský úspěch není. Do příště radím autorce počkat až bude starší.
Kniha celkově mi nic nepřinesla.


Autorovy knížky

Zuzana Listopadová
česká, 2003
2017  63%Dívka s kapucí

Kniha Dívka s kapucí je v

Přečtených10x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chystám se číst4x