Dinosauřík

Dinosauřík https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94542/dinosaurik-94542.jpg 4 3 1

Veselá a bohatě ilustrovaná knížka ze série, ve které vyšly i Obr a jeho přátelé a Zoubek se vrací! Moderní pohádky pro dnešní děti spojují poutavé vyprávění o zvířatkách s nenápadným poučením o vzájemných vztazích mezi lidmi.

Přidat komentář

jitka_dankova
05.01.2024 5 z 5

Milá knížka pro děti, která doplňuje sérii Lesní lid. Bez znalosti prvních dvou knih té série ji nemá smysl číst, navazuje se tam na některé příběhy. Stejně tak nejspíš navazuje na knihu "Obr a jeho přátelé", kterou jsme ještě nečetli, ale toto vlastně nevadilo.
Syn (9 let) sérii příběhů o zvířátkách a trpaslících zbožňuje, především pro nádherné podrobně prokreslené obrázky Antonia Lupatelliho a taky pro hravé a pohodové příběhy. Byla jsem ráda, že jsme se opět do tohoto kouzelného světa mohli vrátit. I když se díl jmenuje "Dinosauřík", tak se tam zvířátko mihne jen v pár příbězích a prakticky tam jde spíš o boj se zlým žabákem a jeho intriky a kouzly. Tuhle nit prolínají poklidné příběhy o tom, jak zvířátka dostala kokosovou palmu od ondatry a nebo jak stavěli most přes řeku. Synka čtení rozhodně bavilo.

Kniha Dinosauřík je v

Přečtených3x
Knihotéce2x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x