Dinosauři

Dinosauři https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101672/dinosauri-101672.jpg 5 10 2

Tato bohatě ilustrovaná encyklopedie dinosaurů je zdrojem informací nejen o této skupině živočichů obývajících souši, ale i o dalších druhohorních plazech, tehdy hojně rozšířených ve vodě i ve vzduchu, jejichž svět jako by náhle zanikl před 65 milióny let. Snahou autorů je nejen čtenáři tyto tvory popisem i obrazem přiblížit, ale též vypravit se za nimi s paleontology i dobrodruhy z řad sběratelů do odlehlých končin různých kontinentů. Jejich nejnovější poznatky najdete právě v této knize.... celý text

Přidat komentář

Miss Utahraptor
13.01.2013

Nic než zklamání. Knihu jsem měla půjčenou od kamaráda a jen jsem ji prolistovala. Stačilo to na to, abych zjistila, že jde o ÚPLNĚ stejný titul jako "Dinosauři: malá ilustrovaná školní encyklopedie" ve větším vydání- písmo, obrázky, formát celkově. Natáhněte "D:miše", změňte název a titulní obrázek a máte tohle. Jediné štěstí, že mi ji nikdo nekoupil třeba k Vánocům- měla bych dvakrát to samé a ještě v nepraktičtějším formátu.

Jack Bauer
27.12.2011 5 z 5

Po tehdejším pobláznění Jurským parkem jsem koupil tuhle skvělou bohatě ilustrovanou encyklopedii. Dinosaury jsem byl posedlý už od mládí.