Diagnostika předškoláka - správný vývoj řeči dítěte

Diagnostika předškoláka - správný vývoj řeči dítěte https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/296076/bmid_diagnostika-predskolaka-spravny-vyv-06E-296076.jpg 5 8 3

Kniha je určena rodičům a pedagogům, kteří chtějí vědět, jak mluví jejich dítě, na jaké úrovni je jeho řeč a jak probíhá rozvoj dítěte v dalších oblastech. Kniha je v podstatě souborem materiálů a metodických postupů pro práci s dítětem s cílem co nejefektivněji ovlivnit vývoj řeči. Materiály jsou sestaveny tak, aby srozumitelnou formou umožnily využití rodičům a pedagogům bez hlubokých odborných znalostí. Předností knihy je snadná orientace při zadání úkolu, vyhodnocení výkonu dítěte a náměty na rozvoj dovednosti či odstranění nedostatků. SPRÁVNÝ VÝVOJ ŘEČI DÍTĚTE - Jak je možné ovlivňovat správný vývoj řeči dítěte ? - Jak předcházet poruchám řeči ? - Jak procvičovat a odstraňovat vady řeči ? - A co obratnost vašeho dítěte ? Pohyblivost ruky, úst či jazyka ? DIAGNOSTICKÝ MATERIÁL (ke zjištění) - sluchového a zrakového vnímání - rozvoje motoriky, rozumových schopností, stavu a úrovně řeči... celý text

Přidat komentář

haWranka
21.08.2022 5 z 5

Perfektní kniha plná nápadů, tipů, obrázků a všeho možného, co pomůže při ověření školní zralosti, schopností vašeho dítka, při práci učitele v mateřské škole i v 1. třídě. Využívám ji hojně.

Knihomolová
08.04.2022 5 z 5

Společně s Diagnostikou od Bednářové jde o povinnou výbavu každé začínající učitelky v MŠ. Skvělá kniha.


Péťa Z.
14.02.2022 5 z 5

Přehledná publikace pro práci s předškolními dětmi.

Soubor materiálů a metodických postupů při rozvíjení řečových dovedností před nástupem do první třídy ocení především učitelky mateřských škol.
Líbí se mi přehledné zadání úkolu, vyhodnocení výkonu dítěte a náměty na rozvoj dovedností či odstranění nedostatků.
V jednotlivých kapitolách za pomoci diagnostického materiálu zjišťujeme sluchové a zrakové vnímání, rozvoj motoriky, rozumové schopnosti, výslovnost jednotlivých hlásek, slovní zásobu, gramatickou složku řeči, rytmické cítění, jazykový cit a schopnost souvislého vyjadřování.

Tuto knihu jsem zakoupila přímo od autorky Heleny Kolbábkové na logopedickém semináři.
Jsem s ní maximálně spokojená. Doporučuji.

Autoři knihy

Jiřina Klenková
česká, 1952
Helena Kolbábková
česká, 1961

Kniha Diagnostika předškoláka - správný vývoj řeči dítěte je v

Přečtených7x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x