Diagnostika karmy 4 - Láska a žárlivost

Diagnostika karmy 4 - Láska a žárlivost https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358173/mid_laska-a-zarlivost-fjH-358173.jpg 4 13 3

Diagnostika karmy série

< 4. díl >

Pravda o skutečné podstatě lásky.

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Amaratime
Originální název:

Диагностика кармы. Кн. 4. Прикосновение к будущему (Diagnostika karmy. Kn. 4. Prikosnověnije k buduščemu) , 1997


více info...

Přidat komentář

Allla9
21.07.2023 5 z 5

Lazarev se zde zabývá hlavně láskou a žárlivostí. Kniha je doplněna mnohá příběhy na toto téma.

ditul
20.07.2023 5 z 5

Další zajímavý pohled p. Lazareva tentokrát na žárlivost. Děkuji.
*Důležité je pochopit jednu věc: všichni jsme jen živí lidé a vždy se budeme na sebe zlobit a žárlit. Když však zvnějšku nebudeme těmto stavům bránit, pak často vyvoláme povzbuzení toho, kdo nás uráží či na nás žárlí. Především nesmíme vnějškové agresivní emoce vpouštět do svého nitra, tam, kde by měla sídlit jen láska. V krizových situacích, kdy si musíme vybrat, co je pro nás důležitější, zda láska, nebo žárlivost, která na sebe tak často bere podobu odsudku, přezírání a ukřivděnosti, je třeba jednoznačně volit lásku. Když například hrajeme tenis, pak se při prohře budeme zlobit, závidět a litovat. Vnitřně však musíme zůstávat šťastni, protože naše hlavní hodnotová soustava je mnohem výš než princip hry. Jedině v takovém případě nás hra bude dále rozvíjet, a ne mrzačit.


Alma5
22.11.2019 4 z 5

Tato kniha se ke mně dostala náhodou. Jasné je, že by bylo lepší začít sérii od začátku, takhle mi mnoho informací prišlo zvláštních až vyloženě podivných. NIcméně i přesto mně kniha čímsi zaujala a oslovila.