Diagnostika karmy 2 - 2. část: Čistá karma

Diagnostika karmy 2 - 2. část: Čistá karma https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/191990/bmid_cista-karma-zbv-191990.jpg 4 21 10

Diagnostika karmy série

< 2. díl >

Úspěchy oficiální medicíny jsou nesporné; jejím problémem však je porozumět tomu, co je to nemoc a jaké jsou její příčiny.

Žánr:
Esoterika, astrologie, okultismus , Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Raduga
Originální název:

Диагностика кармы. Кн. 2. Чистая карма (Diagnostika karmy. Kn. 2. Čistaja karma) , 1995


více info...

Přidat komentář

Allla9
08.07.2023 5 z 5

Mé další setkání s Lazaravem. Opět silná kniha o lásce, odpouštění a léčení.

ditul
28.06.2023 5 z 5

Zajímavý příběh léčení pana Lazareva a jeho zkoumání, proč se děje to či ono..
*Když budeme kritickou chvíli vnímat jako neštěstí, tak se člověk zlomí. Kdežto když ji budeme vnímat jako popud k sebezdokonalení, místo rozpadu se dostaví tvoření. Vzpomněl jsem si na výrok, který kdysi někdo vyslovil: "Bůh nám neukládá zkoušky, které nejsme schopni zvládnout."


Elea
14.04.2021 2 z 5

Mám ráda duchovní knihy, ale tato přemíra důrazu na víru a náboženství je pro mne dost obtížně přijatelná.

regulax
26.02.2018 5 z 5

Silná kniha.

juvelinokivi
03.02.2018 5 z 5

Musím souhlasit s Reonou - pro mne též přelomová kniha před cca 10 lety. Nasměrovala mě na cestu, po níž se tak nějak stále pomalu ale jistě ubírám. Ovšem docela chápu i ty, kteří po několika stranách další čtení vzdají. Je opravdu nutné přežít nějaké ty mimozemšťany a kruhy v obilí, aby se člověk dostal k tomu podstatnému - což je síla odpouštění a pak to, že tělesné nemoci mají duševní základ a vyléčit nás může jen změna myšlení. Podobný přístup k "samoléčení" nemocí v současné době v českých krajích propaguje (a praktikuje) Vladimír Kafka (díky mu; viz. kniha Život naživo + četné besedy), který je normálním smrtelníkům o dost přijatelnější svým přístupem (Lazarev je rigidní katolík, takže může poněkud lézt na nervy např. jeho postoj k sexualitě), ovšem v "léčení" opomíjí karmické souvislosti.

Reona
29.05.2017 5 z 5

Pro mne přelomová kniha, která mně vstoupila před více než 20 lety do života a pomohla v těch nejtěžších chvílích. Jedna z nejsilnějších duchovních knih, které jsem četla.

1Jitka1
31.01.2017

Také jsem si pořídila a začala číst na doporučení... Přesně jako předcházející pisatel, zvládla jsem možná nějakých 25 stran, je to holé sci-fi, naprostý emocionální chumel jednotlivce, individua, který ať bdělý, či čímkoliv povzbuzený, naprosto subjektivně fantazíruje. Do popisovaných dějů a stavů se nelze ani zdánlivě vcítit, je to naprosto mimo lidské chápání. Mám velmi ráda knihy spirituální, duchovní (není myšleno náboženské), psychologické. Ale s touto knihou to byl holý přešlap. Ráda se jí opět zbavím...

Jack Bauer
01.09.2016 odpad!

Na doporučení jsem zkusil přečíst tuhle sérii, ačkoliv mě taková literatura naprosto nezajímá. Asi v necelé čtvrtině první knihy jsem to vzdal, abych nepřišel o zbytek zdravého rozumu co mě ještě zbyl.
To se nedá ani komentovat nebo bych se rozčílil. Tohle vypovídá za vše:
Autor vložil do knih svoji energii, kterou se nedá pocítit přes stažení knihy z internetu. U člověka, který má radost z toho, že čte knihu, aniž by za ni něco zaplatil (přijal informace, a nic místo toho ne dal), posiluje se pocit výhody, který v nadbytečnosti je nebezpečný.
Proto knihy stažené zdarma s internetu mají opačný efekt, za který Sergej Lazarev nenese žádnou zodpovědnost.
Moje varování: Chcete-li si zachovat zdravý rozum, nečtěte tuto knižní sérii.

LenZa28
03.02.2016 5 z 5

Třešnička na dortu! Ale opravdu jak píše Andream..

andream
29.07.2014 5 z 5

Neskutečná kniha, odpoví na mnoho otázek, určitě doporučuji všem, kdo jsou na její čtení připravení

Štítky knihy

karma

Kniha Diagnostika karmy 2 - 2. část: Čistá karma je v

Právě čtených2x
Přečtených34x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce11x
Chystám se číst15x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x