Poppy Borůvková - Poprask na Akademii

Poppy Borůvková - Poprask na Akademii https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/374531/bmid_poppy-boruvkova-poprask-na-akademii-tIn-374531.jpg 4 31 9

Poppy Borůvková je nadšená. Zjistila, že není jen obyčejné Pondělí se schopností přenášet předměty z místa na místo. Je také sklonkař – mimořádné schopnosti má totiž DVĚ! Její radost a pocit výjimečnosti však trvají jen do chvíle, kdy se vrátí na Akademii zvláštních schopností – tentokrát jako poradce. Na Poppy a její kamarády Elii, Logana a Sama tady totiž čekají nejméně dva oříšky, které budou muset rozlousknout: 1) zachránit školu před novýmu učitelem herectví a naprosto příšerným muzikálem, který začal nacvičovat 2) vyřešit záhadná zmizení studentů Poppy začne brzy docházet, že i zdánlivě dokonalé město Nova má jisté mouchy a že zvláštní schopnosti, kterými lidé ve městě oplývají, mají stejně pochybný původ, jako šatník ředitelky Klobásy Larribyové. A to je třeba vyšetřit!... celý text

Žánr:
Fantasy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Poppy Mayberry: Return To Power Academy , 2017


více info...

Přidat komentář

Stázka007
17.07.2022 5 z 5

Skvělé pokračování. Přečetla jsem to jedním dechem. Děj byl užasný, propracovaný ale taky napínavý. Nejlepší byly ty zvraty. Velice doporučuju.

Klarkare
02.02.2022 5 z 5

Veľmi dobrá kniha - rovnako ako prvý diel.
Prečítala som ju jedným dychom, celý čas som rozmýšľala, čo bude ďalej. Koniec bol však taký, že by sa hodil ďalší diel. Dúfam, že čoskoro príde, pretože mám ešte veľa otázok!


DvěTéčka
12.05.2021 5 z 5

Druhý díl byl stejně dobrý jako první :3 škoda jen že u nás nevyšel i třetí díl :(

Naias
09.09.2020

Skúsila som zo zvedavosti aj druhý diel, ale teda ten je ešte neuveriteľnejší a absurdnejší ako prvý. Riešenie pubertálnych problémov sa mi z toho všetkého zdalo najrealistickejšie, lenže aj najotravnejšie. Iste, uvedomujem si, že hrdinkou je násťročné dievča, takže to inak nejde. Ale odhliadnuc od toho, i tak to nestálo za nič.

DK197
20.06.2020 4 z 5

E-KNIHA: Pokračování Poppy působí v překladu lépe, ale zároveň mám pocit, že trochu ztratilo dětský punc. Podle toho, jak postavy jednaly, jim mohlo být 13 stejně jako 17. Přišlo mi to zvláštní. A zápletka samotná se mi zdála víceméně okoukaná z jiných děl pro náctileté. Jakože něco podobné už jsme v pár obměnách viděli. (Oproti originálně pojatému prvnímu dílu.) Ale dětem to vadit nebude a knížce to opravdu přidalo na tempu a napětí... Slušně odvedená práce. 75 % - tak šup, vydejte třetí díl! :-)

broskev28
19.04.2020 4 z 5

Hurá, druhý díl nezklamal - ani jedno fujky, žádná nechuťárna, a děj rozhodně přidal na obrátkách. Druhé léto na AZS je určitě napínavější, propracovaností postav zajímavější a hlavně má i jiného překladatele. Pravda, ani tato knížka se neobešla bez chyb, ale ty lze většinou připsat "na vrub" korektorské práci, a navíc jich zase není tolik. Ta jediná drobnost, která mě opravdu zarazila, to je práce samotné autorky a s ní zřejmě překladatel nic nenadělá (s. 25, "to je ten důvod!").
Takže jsem ráda, že jsem se do druhého dílu pustila, že jsem se znovu potkala se slečnou Maggie a koneckonců i s ředitelkou Larribyovou. A teď jsem zvědavá, kdy - a jestli vůbec - se dočkáme pokračování . . .

Josh
18.01.2020 3 z 5

Další tajemné a pěkné pokračování o Poppy mělo zvláštní i překvapivý děj, pro děti určitě napínavý:o) Opět se nabízí možnost pokračování.... A nejen pro schopnosti podle dne narození....

Dycko
15.01.2020 4 z 5

Milé pokračování prvního dílu. Námět je opravdu zajímavý. Jsem zvědavá, zda bude další díl :) příjemná oddechovka

Unicorn_10
01.08.2018 5 z 5

Moc se mi líbilo že se nepřítelkyně(Poppy+Elie) skamaradili. Moc pěkná knížka doporučuji : )

Autorovy další knížky

2017  83%Poppy Borůvková, narozená v pondělí
2018  84%Poppy Borůvková - Poprask na Akademii

Kniha Poppy Borůvková - Poprask na Akademii je v

Přečtených44x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených5x
Knihotéce52x
Chystám se číst11x
Chci si koupit2x