Detektiv Prdelka a tajemný vzkaz madam Brambůrkové

Detektiv Prdelka a tajemný vzkaz madam Brambůrkové https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392517/bmid_detektiv-prdelka-a-tajemny-vzkaz-ma-lEV-392517.jpg 4 38 13

Detektiv Prdelka série

1. díl >

Seznam se s detektivem Prdelkou a jeho pomocníkem panem Bobkem a řeš s nimi dechberoucí detektivní případy. Ač na to detektiv Prdelka možná nevypadá, je ve svém oboru opravdová hvězda a v ničem si nezadá se svými kolegy Poirotem či Holmesem. Na rozdíl od nich je však i skvělým učitelem, a tak od něj při řešení různých rébusů a šifer můžeš pochytit základy detektivní práce a pomoct mu s řešením případů. Přidej se do týmu detektiva Prdelky a pana Bobka a rozklíčuj tajemství vzkazu, který obdržela paní Brambůrková, a pak společně s nimi přijď na kloub záhadnému vloupání přímo do bytu našeho hlavního hrdiny.... celý text

Žánr:
Pro děti a mládež

Vydáno: , CPress
Originální název:

Mestarietsivä Peppunen , 2015


více info...

Přidat komentář

Monike
26.09.2023 5 z 5

Za mě a mé kluky super knížka. Jak text tak obrázky pobavily a zaujaly. :-)

LooneyCZ
27.03.2023 5 z 5

Náhodou objeveno v místní knihovně, obal zaujal jak syna, tak mě. Ano, ten vtip s hlavou ve tvaru zadku je takový prvoplánový, ale nevidím v tom nic vulgárního. Někteří rodiče jsou možná trochu prudérní a opravdu jim to tolik vadí, mně to pobavilo.
Příběhy jsou zajímavé a pro menší čtenáře může být zajímavé jak luštění úkolů v prvním příběhu, tak náznak vyšetřování v druhém příběhu. Za mě dobrý a určitě sáhnu i po druhém dilu.


Adrim
06.06.2021 5 z 5

Tato kniha je už zprvu zajímavá svým hlavním hrdinou. Příběhy jsou skvělé a kniha je doplněná drobnými úkoly. Rozhodně je dobrý nápad si ji přečíst - a děti z ní v jistém směru budou nadšené :-).

lucakuca
01.01.2021 5 z 5

Kucky kucky jejda vžum pšouk! Prdlé :-) lehce kontroverzní a přitom je to vážně pr.. l! Hravá, vtipná, světe div, se i poučná.

carbici
27.01.2020 5 z 5

Precteno se synem za jeden vecer. Ukoly ho bavily a tesil se na kazdou novou stranku, aneb jak zaridit, aby deti pri cteni byly vice nez pozorne.

lenkaBajza
27.06.2019 4 z 5

Jsem velice překvapená, že se jedná o japonskou pohádku. Ačkoliv v komentáři podemnou pisatel píše, že ilustrace jsou typické japonské, já to z toho vůbec nepoznala.
Ale je to vtipné, čtivé, napínavé. Velice se mi líbily různé hádanky a rébusy, to musí děti bavit.
Má dcera má zatím pouze rok a půl, ale pobavily jsme se, když jsme řekli: "Ukaž prdel" a ona ji hledala na obrázcích:-D

TessDragon
24.02.2019 5 z 5

TENTO KOMENTÁŘ JE NAPROSTO OBJEKTIVNÍ. ;D

Knihu jsem zakoupila pro svého synovce, protože mě zaujala jak svým "netradičním" názvem :D tak i tím, že je to originálem japonská knížka ( moje slabost :D ). A nemyslím, že u nás vyšlo hodně japonských knížek pro děti, respektive, to vidím na 1. a jedinou.

Knížka obsahuje hezké, typicky japonské, ilustrace v japonském prostředí ( např. Maneki Neko, batáty, rouška....) Líbí se mi, že nejenže se Vás knížka snaží potrápit s různými hádankami, ale také, že jsou značně originální ( jedna věc je hledat zvířátka, různé předměty, ale kde hledáte prdelky ? :D ) čímž je knížka zároveň i vtipná. Za mě vysoce doporučuju, nejenže je to vtipná interaktivní detektivka pro děti, ale také na ni určitě jen tak nezapomenete. :)

PS : Teď jsem zjistila, že je i seriál... (・ωー)

bibi.r
29.12.2018 2 z 5

No já nevím. Nezapůsobilo.
Hledací úkoly byly vtipné, ale jinak mě to neoslovilo, že bych si myslela, že to musím třeba doporučovat dál.

SlamLenka
27.11.2018 5 z 5

** přečteno díky mé kamarádce - sběratelce divnoknih **
Občas na nějakou divnoknihu sama narazím a pak na ni kamarádce pošlu link - ona si ji pak většinou hned pořídí. A tak to bylo i s detektivem Prdelkou.
Pobavila jsem se, líbily se mi i interaktivní úkoly (samozřejmě pro děti, ale i mě zaujaly!), i když musím říct, že na farmě jsem všechny prdelky nenašla... =)
Je to taková knižní jednohubka, příběh jsem zhltla spolu s obědem o polední pauze v práci.

hogo
25.11.2018 5 z 5

Pan Prdelka je mi hodně simpatický a vypadá jako p****. Tato kniha se mi hodně líbila. Doporučuji.

horkosladka
20.11.2018 5 z 5

Roztomilá a zábavná detektivka pro děti. Nápad s detektivem Prdelkou a pomocníkem Bobkem skvělý. Knížka pobaví.

mySaints
16.11.2018 5 z 5

Že toto vůbec někdo napíše a vydá.... to si zaslouží plný ranec hvězd. :D Pokud máte smysl pro humor, tato vskutku "divnokniha" vás rozesměje k slzám... už jen to, jak ten pan slavný detektiv vypadá, jak odhalí zločince (přímým prdem) či že má za pomocníka pana Bobka, co vypadá jak... no vy víte co. Plus interaktivní úkoly jsou super. Děti nevím, jak to uchopí, ale já doteď nechápu a stále všude hledám malé prdelky.

Orlok
24.10.2018 2 z 5

On má fakt místo obličeje zadek a dokonce s ním i prdí.

Autorovy další knížky

Troll (p)
japonská, 1976
2018  86%Detektiv Prdelka a tajemný vzkaz madam Brambůrkové
2020  86%Detektiv Prdelka a obr mizící ve tmě

Kniha Detektiv Prdelka a tajemný vzkaz madam Brambůrkové je v

Přečtených45x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených2x
Knihotéce4x
Chystám se číst9x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x