Deset malých černoušků (divadelní hra)

Deset malých černoušků (divadelní hra) https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138710/deset-malych-cernousku-138710.jpg 5 20 2

Scénář k divadelní hře o třech dějstvích. Na sídlo vybudované na ostrově v kdesi v devonském hrabství je pozváno deset lidí, kteří spolu na první pohled nemají naprosto nic společného. Snad kromě toho, kdo je pozval. Hostitel se však zatím neobjevil. Místo toho se při večeři ozve zvláštní hlas z gramofonu, který každého z hostů obviní ze zločinu...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Divadelní hry
Vydáno: , Dilia
Originální název:

And Then There Were None , 1944


více info...

Přidat komentář

Polinius
04.05.2020

Vůbec nezastírám ten fakt, že kniha má velký spád ale když se na to člověk opravdu soustředí, tak to všechno nedává moc logiku.
Dejme tomu, že všichni lidé přijedou skutečně na jedno místo ale následné události jsou natolik složité že by to muselo v nějakém kroku selhat.

Maratka
21.04.2017 5 z 5

U téhle detektivky jsem se ani na chvíli nenudila, byla zvědavá, jak to dopadne, celou dobu žasla nad tím, jak poutavě se dá napsat příběh, vtáhnout čtenáře do děje. A když jsem dočetla, bylo mi líto, že už to nebude pokračovat. Vřele doporučuji!