Příběhy nesnášený spolužačky

Příběhy nesnášený spolužačky https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358645/bmid_pribehy-nesnaseny-spoluzacky-Gs1-358645.jpg 4 58 9

Nikki Maxwellová má vážně pech. Ze všech škol, kam ji mohli přidělit na studentský výměnný týden, se ji rozhodli poslat zrovna na Mezinárodní akademii Hampton Hills, jinak známou jako novou školu její zapřísáhlé rivalky MacKenzie Hollisterové. A to ještě není to nejhorší – vypadá to totiž, že jí osud do cesty postavil někoho ještě příšernějšího, než je MacKenzie! Dokáže královna mimoňů přežít týden v nóbl ústavu plném KCO lidí, nebo to všechno skončí další totálně mimózní katastrofou?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Frenemies Forever , 2016


více info...

Přidat komentář

jajsemenyk
22.02.2022 5 z 5

Přijde mi, že se Mackenzie trošku začíná vracet to, co prováděla lidem na předchozí škole. Na druhou stranu, jak je v téhle knize vidět, jsou i horší lidé...

Štěpinambura
31.01.2022 5 z 5

Další nejelepší díl! Úžasně inspirativní, hezké... upalte Tiffany!


Nora759
25.09.2021 4 z 5

Dobrá kniha :-). Jde to přečíst za jeden až dva dny.

Kačka2006
20.12.2020

Nikki se dozvěděla, že v rámci studentské výměny stráví celý týden na Mezinárodní akademii Hampton Hills. Jenže Nikkie není moc nadšená, chodí tam totiž Mackenzie. Mackenzie Nikki k smrti nenávidí. V tomto dílu Mackenzie dělala Nikki naschvály. Jednou se stalo, že jejich pan učitel Stratil učební plán, a jen tak náhodou se našel u Nikki v aktovce, samozřejmě díky Mackenzie. V této knize je i dalších takovýhlech příběhu kde si holky navzájem škodí. Tato kniha se mi moc líbila.

Blanchidlo
04.10.2020 4 z 5

Příjemný návrat do pubertálních let :)

nikikostadinova
04.06.2020 3 z 5

ačkoliv je to hrozně prostá kniha, tak pro mladé dívky může mít dost význam. Je to přečtené i za den, když má člověk čas, ale opakuje se to s každým dílem dokola, jen s novým motivem.



Stále mě udivuje, že Nikki se diví, čeho je MacKenzie schopná, když už jí zná tak dlouho.

Verča16
17.07.2018 4 z 5

Zajímavé jako vzdy, série Miňonky je nejlepsi

JanaDor
24.02.2018 5 z 5

Líbí se mi, že je v příběhu napsáno poučení. Je dobré překonat strach. Je dobré nebýt něčí poskok, ale stát si za svými názory. I špatná situace se může obrátit ve správnou, když je to myšleno pozitivně. A je super mít trhlé mladší sourozence, díky nim si užijete nejednu legraci, když jim pomáháte z nepříjemného úkolu.
Není to velké literární dílo, ale tak jak je kniha myšlena, má být zábavou pro děti a zároveň v ní čtenáři mohou najít v určitých situacích poučení.
Knihy mají být i pro radost, mají objevovat dětem nový svět a to Mimoňka nabízí.

Knižní střípky
29.12.2017 5 z 5

Rozhodně nejsem cílová skupina, pro kterou je kniha určena, ale jelikož mám dcerku, která za chvíli do oné cílové skupiny doroste, byla jsem na ni zvědavá a mohu říci, ano, klidně ji své dceři, až přijde čas, doporučím.....je to pěkné, milé, praštěné, zábavné, pěkně ilustrované...ráda si občas přečtu něco ze současné tvorby pro náctileté a tuto sérii řadím mezi ty povedenější počiny.....Nikki je strašně fajn holka a Mackenzie je fakt pěkná potvora, Brandon je moc milý kluk i Nikkiny "nejky" Chloe a Zoey jsou moc fajn žáby a velkou slabost mám pro Nikkinu mladší sestřičku Briannu, ta je opravdu dokonalá, i když někdy na zabití:-)