Deník CEO: 33 pravidel byznysu a života

Steven Bartlett

Autor v této audioknize rozplétá nejnovější výzkumy, vlastní zkušenosti a poutavé příběhy a vede čtenáře k tomu, aby si nově definovali úspěch a využili svůj potenciál. Je to povinná četba pro každého, kdo sní o tom, že udělá něco odvážného. Tyto výzkumy můžete aplikovat na každou část svého života, jak osobního, tak pracovního.... celý text

Toto vydání knihy ještě není v prodeji.
Literatura naučná Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl
Bude vydáno: audiokniha 2026 , Témbr
Originální název: The Diary of a CEO: 33 laws of business and life, 2023
Interpreti: Filip Švarc

Komentáře knihy Deník CEO: 33 pravidel byznysu a života

Jane2016
26.07.2025

Miluju knihy, které se věnují seberozvoji, zlepšování sebe sama a posouvání vlastních hranic. Ráda čtu také o inspirativních osobnostech, jejichž příběhy mohou člověka nakopnout, motivovat nebo aspoň přimět k zamyšlení. Když jsem tedy narazila na tuto knihu, která slibovala všechno výše zmíněné, bylo jasné, že si najde své místo na mém nočním stolku.

A nezklamala mě. Už od prvních stránek bylo jasné, že nejde jen o teoretické rady odtržené od reality, ale o knihu plnou konkrétních postřehů, nápadů a postupů, které se dají využít jak v osobním životě, tak i v tom pracovním. Co mě opravdu zaujalo, byla třeba myšlenka, že pokud nějakou věc nedokážete vysvětlit tak, aby ji pochopilo i dítě, pak jí sami pořádně nerozumíte. Nebo velmi praktický návod, jak se efektivně zbavit zlozvyků.

Autor čtenáře navíc provede zajímavými zákulisními příběhy známých firem a značek. Odhaluje jejich strategie, způsob myšlení a přístup, díky kterému dosáhly úspěchu. V knize najdete také spoustu poznatků z psychologie a dalších oborů, které doplňují hlavní myšlenky a přidávají textu hloubku.

Jedním z velkých plus jsou i ilustrace. Nejsou tam jen „do počtu“, ale skutečně doplňují a vizuálně podporují předávané myšlenky. Mně osobně pomohly lépe pochopit některé souvislosti a udržely mou pozornost i v složitějších částech knihy.

Sečteno, podtrženo, kniha byla velmi zajímavá. Co se osobního rozvoje týče, doporučuji ji každému, kterého tahle oblast alespoň trošku zajímá.

vimzenicnevim
19.01.2025

Opět konečně kniha, která je konkrétní a smysluplná, žádné bláboly a žvásty. Auto vychází z praxe, což je nesmírně důležité. Za mě jednoznačně nadprůměrná kniha, kterou jsem přečetl doslova za pár dní.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi