Deníček moderního fotra 3 aneb Historky z rodičovského podsvětí

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Třetí díl oblíbeného Deníčku moderního fotra je zároveň dílem posledním. Autor bezostyšně přiznává, že o svém synovi Čeňkovi napsal vše, co se dalo, a další dítě ani knihu by pravděpodobně nepřežil. Čeňkovi už jsou tři, plínky zkušeně zaměnil za nočník a svůj vyvinutý smysl pro vytváření domácího pekla dále zdokonaluje. Našemu fotrovi nastává údajně idylické období, kdy péči o hyperaktivní dítě převezme školka a další instituce. Nebyl by to ale Čeněk, aby každou novou situaci nepřetvořil v nový druh utrpení, a nebyl by to fotr, aby i tu nejšílenější situaci neuměl popsat s dokonale sarkastickým humorem....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/386219/big_denicek-moderniho-fotra-3-Che-386219.jpg 4153
Nahrávám...

Komentáře (30)

Kniha Deníček moderního fotra 3 aneb Historky z rodičovského podsvětí

NymphMaeve
25.11.2022

Oproti jiným dílům Moderního fotra je tento slabší, ale i tak jsem se docela bavila. Jeho vyprávění, sebekritika, sarkasmus i humor mne zkrátka baví a věřím tomu, že i další díly si ráda přečtu. Hrůzy s děckem dohnaná ad absurdum jsou prostě super odpočinek a čtivost knize rozhodně nechybí, právě naopak. Děkuji za podobné knihy, u kterých si mohu odpočinout a prostě vypustit.

Naďa2411
27.09.2022

Dočetla jsem celou trilogii a tento díl byl nejslabší. Autor se hodně opakuje a nic nového nepředvedl.

postrach
24.07.2022

Nemám děti a přesto mě kniha bavila.Ale filmové zpracování prvního dílu mnohem záživnější.

Emma27
08.06.2022

Knížka mě bavila celkem.

Alisa1980
03.06.2022

Do čtvrtky jsem se smála nahlas, pak potichu a pak vůbec. Ale u tohoto autora klasika, knížky slabé, takže za chvíli přečteno a jako oddychovka OK.

Káťa484
22.03.2022

Poslední díl? Teď to teprve začíná... Doufám, že bude následovat něco jako Deníček puberťákova moderního fotra.

mia.com
18.11.2021

Vtipna oddychovka stejne jako predesle dily. Netreba asi vic dodavat. Musim si totiz jit pustit jisty dil Show Jana Krause :D.

Jarka_rybář
10.09.2021

Neodolatelná kniha. Vtipná, cynická a krutá. Ale naprosto super.