Den, kdy zemřela Diana

Den, kdy zemřela Diana https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14724/den-kdy-zemrela-dian-14724.jpg 3 4 2

Další z knih o Dianě, princezně z Walesu, ve které se autor snaží pečlivě zmapovat poslední hodiny jejího života Autor na základě mnoha informací, které přímo nebo nepřímo souvisely se smrtí Diany, zachycuje poslední dny života princezny z Walesu, reakce jejích přátel i nepřátel na její smrt a rozpory mezi královnou Alžbětou a princem Charlesem ve dnech před pohřbem. Z knih o Dianě patří tato publikace k lepšímu průměru, i když je sporné, do jaké míry lze líčení princeznina života považovat za stoprocentně autentické.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Práh
Originální název:

The Day Diana Died


více info...

Přidat komentář

4444913
26.10.2019 3 z 5

Asi životní dílo páně Andersena.Jinde lže daleko víc.Že by i takového lháře a rutinéra dostalo tragické téma?V otázce událostí z Dianina života před nehodou obsahuje všechny stokrát opakovaná a dvacetkrát vyvrácená tvrzení ale stran nehody uctivé,slušné a bez nesmyslů což mě u autora tak nespolehlivého poměrně překvapilo.

Ana72154
07.01.2019 5 z 5

Při čtení jsem měla mrazení v těle a a slzy v očích. Nepřeskakovala jsem, četla jsem pomalu, příběh se mi velmi dotknut. V den, kdy došlo k této velmi smutné události, jsem nebyla na světě. I přesto mám pocit, jako bych tuto událost zažila po přečtení této knihy.