Démon v krabičce

Démon v krabičce https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/136064/demon-v-krabicce-136064.jpg 4 14 3

Vrchní inspektor Wexford série

< 22. díl >

Když superintendant Wexford náhodou na ulici zahlédne Erika Targa, rozložitého muže drobného vzrůstu s nestvůrně velikým mateřským znaménkem, který mu v minulosti znepříjemňoval život, nemůže uvěřit svým očím. Už dávno si myslel, že ho nikdy neuvidí. Ale Eric Targo je zpět a Wexford se znovu vydává po stopách dávných případů, aby konečně odhalil pravdu a usvědčil viníka, který dlouhá léta unikal spravedlnosti...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány

Vydáno: , Motto
Originální název:

The Monster in the Box , 2010


více info...

Přidat komentář

Luigi1
01.04.2023 3 z 5

Čekal jsem daleko víc

wooloong
07.04.2014 3 z 5

Od této autorky jsem zatím četla jen tuto detektivku, a pak povídku Jahodový strom. Zatím průměr. Obě byly dost průhledné a ani v jednom případě jsem se nedočkala překvapivého rozuzlení a dostatečného vysvětlení motivace hlavního padoucha. No, dám jí ještě šanci.


Evik30
24.01.2014 3 z 5

Superintendant Wexford je v této knize "posedlý" osobou Erika Targa. Věří že spáchal několik zločinů, ale nemá mu to jak dokázat. Zločiny jsou několik let staré. Vždy se jedná o uškrcení. Ke konci knihy je sám Erik Targo nalezen mrtev a Wexford pátrá po jeho vrahovi nebo vrazích. Kniha byla docela čtivá, i když některé pasáže až zas tak moc nezaujaly. Knihy Ruth Rendellové mám ráda, ikdyž některé knihy pro mě až zas tak zajímavé nebyly. Můj názor je že má tak 7 knih úplně perfektních, 5 lepší průměr a 3 které mě moc nezaujaly. Další nemůžu soudit, protože jsem je zatím nečetla.