Deduško Večerníček - rozprávky s prekvapením

Deduško Večerníček - rozprávky s prekvapením https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/329306/bmid_dedusko-vecernicek-s-prekvapenim-dpJ-329306.JPG 4 5 3

Krásne ilustrovaná kniha s pohyblivými posúvacími obrázkami s príbehmi Deduška Večerníčka. Rozprávky: Ako si Mesiac posvietil na deduška, Jesenné listy, Živý snehuliak, Ako bol deduško proti výmennému obchodu, Vianoce, Deduškove strašidlá, Ako deduška vodili hríby, Ako deduško vyliečil záhradku, Najdlhší letný deň.

Přidat komentář

Kontryhelka
28.01.2023 5 z 5

Nostalgická nádhera. Vždycky se mi líbil dědeček s lucerničkou a jeho pejsek. Sympatické a zároveň laskavé vyprávěné, které pohladí po duši i po létech.

hippiesak
08.03.2021 3 z 5

Dávám relativně nízké hodnocení. Knížka jako samotná je mega super. Je pohyblivá. Při pohybu se mění obrázky. Děti to milují. Ilustrace taky celkem dobrý. Ale ten text. Buď strašný překlad ze slovenštiny do češtiny, nebo celkově ty příběhy mi připadají takové "kostrbaté". Kdyby doprovodný text (každá dvoustrana má na jedná straně textový příběh) více lahodil uchu, dal bych možná i plný počet.


pkweb.eu
05.11.2015 4 z 5

Čteno dceři před spaním. Poslouchala se zaujetím a obrázky se jí líbily. Takže účel kniha splnila.

Štítky knihy

Večerníček

Kniha Deduško Večerníček - rozprávky s prekvapením je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x