Dědečkovy povídačky

Dědečkovy povídačky https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427914/bmid_dedeckovy-povidacky-Jw7-427914.jpg 4 8 2

Pan Zdeněk je uznávaným občanem města. Všichni si ho váží. Nikdo však netuší, že má jedno malé tajemství – v dětství se nenaučil správně vyslovovat hlásky R a Ř, a tak ráčkuje. Když si s někým má povídat, schválně se těmto hláskám vyhýbá. Jenže pak se stane dědečkem a vnoučata po něm chtějí vyprávět pohádky – třeba o Karkulce nebo o veliké řepě! Co teď? Jak si dědeček poradí? Dědečkovy povídačky o tom, co zažil jako malý kluk, vás zaručeně pobaví svými kouzelnými příběhy. Ale pozor, R ani Ř v nich nečekejte!... celý text

Janizoun
Janizoun
07.02.2023 4 z 5

Tato dětská knížka není špatná, ale je docela taková zvláštní. Dědeček vypráví svým vnoučatům příběhy co zažil, když byl sám malý a jelikož neumí R a Ř tak příběhy nemají tyto dvě písmena. Některé příběhy jsou tedy slabší, ale dětem se to líbilo. Hodnotí mé děti (6 a 7 a půl let) a mám dát 4 hvězdičky :-⁠)

Atlantis
Atlantis
10.08.2022 2 z 5

Bože, za co ty děti trestáte? Taková nuda. Příběhy nemají hlavu ani patu, ilustrace jsou obyčejné až hrůza a celá ta kravina s tím, že děda neumí R byla si jen machrovinka autorky, že dokáže napsat příběh s vynecháním písmenka. Jupí.


Kniha Dědečkovy povídačky je v

Přečtených9x
Knihotéce4x
Chystám se číst8x
Chci si koupit1x