Dech života

Dech života https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110833/dech-zivota-110833.jpg 4 4 1

Toto dlouho očekávané rozšířené vydání představuje vyčerpávající úvod do biodynamiky kraniosakrální terapie - alternativního léčitelského umění, v němž hrají klíčovou roli citlivé ruce. Tato terapie má své kořeny v práci legendárních amerických osteopatů a spoléhá se především na vnitřní životní síly organismu a vrozené schopnosti těla "pamatovat si" zdraví jako trvalý stav. Michael Kern, přední specialista v tomto rychle se rozvíjejícím oboru, podrobně+ vysvětluje, jak uvolnit zadržované síly a nahromaděný stres, které tvoří základní schéma většiny dnešních chorob. Dech života je neocenitelným zdrojem informací pro všechny vážné zájemce, zkušené praktiky i laické čtenáře, kteří se chtějí dozvědět více o vnitřních mechanismech samouzdravování. ... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Fontána (Dobra & Fontána)
Originální název:

Wisdom in body: The craniosacral Approach to Essential Health


více info...

Přidat komentář

Lucif
23.02.2019 5 z 5

Úžasná kniha. Pro někoho možná trochu složitější na čtení, ale s přestávkami se to dá ;-) ... Klidně si mezitím přečtěte jinou knihu, pokud to nedávate (nechte si jí třeba na stolku vedle postele a časem se k ní určitě vrátíte) nebo do ní jen nahlédněte a určitě tam bude i pro vás nějaké zajímavé poselství, info..

Líbí se mi doporučení, levou rukou otevřít na libovolné stránce, někam ukázat (zavřené oči jsou samozřejmě lepší) a přečíst si odstavec ;-)

Pro každého, kdo na sobě chce pracovat, má otevřenou mysl či má rád osobní rozvoj

Autorovy knížky

Michael Kern
anglická
2011  85%Dech života

Kniha Dech života je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst6x
Chci si koupit7x