Debordelizace počítače

Debordelizace počítače https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248397/bmid_debordelizace-pocitace-248397.jpg 3 3 1

Jak zvládnout e-mailovou horečku a chaos v datech Neustále přeplněná schránka s e-maily, neuspořádané soubory v počítači, zmatek na ploše. V dnešní době, kdy na nás útočí data ze všech stran, se s těmito problémy potýkáme téměř všichni. V této knize naleznete snadno aplikovatelné podněty pro vlastní pracoviště a pro plynulou spolupráci s ostatními. Všechny tipy jsou ověřeny každodenní praxí. Budete-li se řídit těmito tipy, všechny vaše e-maily a soubory budou mít své místo a přitom toho docílíte naprosto jednoduše a pomocí pár kliknutí. Počítač vás přestane stresovat a stane se pomocníkem na cestě k dosažení vašich cílů. Vytěžte z knihy maximum: • Z uváděných rad si snadno, podobně jako z jídelního lístku v restauraci vyberete, co je pro vaši situaci nejvhodnější. • Každý tip pro vás může být užitečný, takže si krok za krokem vychutnávejte malé změny s trvalým účinkem. • Nečekejte, až budou podmínky perfektní. Osmdesátiprocentní řešení je lepší než stoprocentní, které na svou realizaci stále ještě čeká. • Principy jsou podrobně objasněny, abyste je správně pochopili a mohli aplikovat. • Experimentujte. Najděte svou vlastní cestu... celý text

Alena_S
Alena_S
15.04.2019

Kniha je návodem asi zejména pro velké firmy, které pracují s mnoha soubory a ještě nemají zavedený systém evidence. Ostatním, zvlášť těm, kdo už před přečtením měli aktivní snahu nemít v PC bordel, může leda připomenout, co ještě za možnosti pro usnadnění práce mají.
Pokud emaily jsou právě pro Vaši práci alfou, omegou i zbytkem té abecedy, většina knihy - plné rad na téma "vypněte si email, ať vás nic neruší" - Vám k užitku nebude, ale aspoň se u ní pobavíte, když si budete říkat: Jak by tady bylo krásně... :-)

Štítky knihy

počítače úklid

Autorovy knížky

Jürgen Kurz
německá
2015  60%Debordelizace počítače

Kniha Debordelizace počítače je v

Přečtených4x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x