Deadpool: Packy, packy, pacičky

Deadpool: Packy, packy, pacičky https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475525/bmid_deadpool-paci-paci-pacicky-WeL-475525.jpg 4 28 4

Marvelovský hyperaktivní zabiják se dočkal prvního vlastního románu se spoustou stránek! Cíl jeho mise: štěňátka, ze kterých se stávají obří monstra. Moment. Štěňátka? To jako fakt? To se může? Proslulý užvaněný žoldák září v původním románu z marvelovského vesmíru! Když se setká drsná akce s nekompromisním humorem, tahle vtípky nacpaná bichle zaručeně… ARRGGH GLAK MMMPPH- Pardon, milí marvelové, váš redaktor měl menší nehodu. Teď k vám mluví Deadpool! Jak říkal, tohle je můj první román, a napsal ho tenhleten týpek, Stefan Petrucha. Lidi, je to skutečnej formát — napsal romány (Ripper, Dead Mann Walking) a hafo komiksů (Akta X, Nancy Drew, Power Rangers). Má to jen jedinej háček: Tahle knížka je o štěňátkách. Štěňátkách, co se proměňujou v ošklivý veliký monstra. Který pak musím zabíjet. Když to řeknu jednoduše, lidi zabíjím rád – ty, co si to zaslouží – ale štěňátko bych nezabil. Nikdy. No a to je takzvaný morální dilema hlavní postavy… DEADPOOLE, POJĎ UŽ DOMŮ!... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Crew
Originální název:

Deadpool: Paws Prose Novel , 2015


více info...

Přidat komentář

sissoo
19.09.2023 odpad!

jedna z mala knih kterou jsem nedocetl..nuda,nuda a zase nuda..sice kopec akce ale tezce stereotypní,bez smrncu a bez napadu..velka skoda,nerad davam takto slabe hodnoceni,ale tady fakt musim..

davidurban1973
27.08.2023 1 z 5

Na knihu jsem se jako fanoušek komiksů a filmů podle nich docela těšil. Deadpool komiksy moc nemusím, ale filmy jsem měl rád, takže jsem byl zvědavý na knihu. Ostatně je to asi druhá kniha o komiksových hrdinech, kterou jsem v psané formě četl, a to nemyslím přepis filmu. (Jako první celkem pěknou Batman: Honba za fantomem)
Bohužel jsem byl zklamaný, tento hrdina zkrátka asi vypadá lépe v komiksu nebo filmu, knihu jsem dočetl asi do strany 100 a pak už jsem nemohl - nebylo to ono, přišlo mi to o ničem, děj mě nechytl a ustavičné popisy jak je hrdina zmlácený také ne, hlášky zas tak moc nepobavily, roztrojená mysl nebavila.
Každopádně je to možná hrdinou a jeho stylem, nezatracuju ty další knihy od Marvelu, které Crew vydává - ty také zkusím a snad budou pro mě lepší.


terezarath
01.11.2021 2 z 5

Nemůžu se rozhodnout, jestli se mi knížka líbila nebo nelíbila. Takže si zvolím horší 2 hvězdičky. První polovina knihy pro mě byla peklíčko. Nemohla jsem se jí prostě prokousat. V druhé půlce jsem se konečně dočkala hloupého, černého humoru, konečně tam byla nějaká zajímavá akce. Shrnutí ve zkratce: Na jednu knížku až moc pejsánků, až moc příběhu. Po chvíli se děj slil do stereotypní linie. Konec byl na můj vkus až moc random. Jasně, mám ráda nečekané konce, ale hele, čeho je moc, toho je příliš.
Ano, užila jsem si Wada i jeho stupidně výborný humor, jen ten příběh nebyl nic pro mě.

trudoš
11.10.2021 4 z 5

Co si budeme nalhávat, Deadpool je – coby komiksová postava – kapitola sama pro sebe. Morální kompas má podobně nespolehlivý jako předpověď počasí a co se jeho psychologického profilu týče, nejeden odborník by zplakal nad výdělkem. Na vodou jej drží pouze hodně svérázný přístup k životu a jiným šílenostem, přičemž jeho smysl pro humor je natolik nekomplikovaný, že i děti na dětském hřišti by si přišly na své.
Proto jsem také od tří set stránkového monologu tohoto sympatického šílence příliš nečekal. A o to víc jsem byl překvapen, jak dokonale funguje. Stefan Petrucha perfektně vystihl podstatu nevyzpytatelné mysli, kde levá hemisféra nejen že netuší, co dělá pravá, ale navíc s ní vede dlouholetý spor o výsostné místo na slunci. V kombinaci se správně ujetou zápletkou, v níž nejde o nic menšího než záchranu roztomilých štěňátek, se z této literární estrády karambolů, nedorozumění a katastrof, stalo parádní relaxační čtení, jež dokáže nejen rozesmát, ale i nadchnout neokoukanými zvraty.

Štítky knihy

superhrdinové superschopnosti Marvel padouchové, záporňáci Deadpool

Autorovy další knížky

Stefan Petrucha
americká, 1959
2021  71%Deadpool: Packy, packy, pacičky
1997  68%Akta X #1
1997  64%Akta X #2
2022  78%Spider-Man: Pramen mládí
1997  80%Akta X #4

Kniha Deadpool: Packy, packy, pacičky je v

Právě čtených4x
Přečtených28x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce43x
Chystám se číst7x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x