Superman a Legie superhrdinů

Superman a Legie superhrdinů https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412790/bmid_superman-a-legie-superhrdinu-kQw-412790.jpg 4 18 3

DC komiksový komplet série

< 64. díl >

SUPERMAN A LEGIE SUPERHRDINŮ Původně vycházelo od prosince 2007 do května 2008 jako Action Comics #858-863 Superman zachytil tísňové volání a vyrazil do 31. století, aby zachránil nejlepší přátele, jaké kdy měl: Legii superhrdinů. V této budoucnosti se z odkazu Muže z oceli stala odporně pokřivená vize šíříci hrůzu celým vesmírem. Členové Legie jsou hledaní zločinci, válka mezi Zemí a Spojenými planetami je na spadnutí a "mírotvorné" činy xenofobní Pozemské ligy spravedlnosti vše jenom zhoršují... Pokud chce Superman této krutovládě učinit přítrž, musí zachránit Legii superhrdinů a s její pomocí pokračovat ve svém nekonečném boji za pravdu, pravedlnost a mezigalaktický způsob života! ADVENTURE COMICS #247 Původně vyšlo v dubnu 1958 Mladý Clark Kent užasle potkává trojici teenagerů, kteří znají jeho tajnou identitu Superboye. Představili se mu jako Legie superhrdinů a přicestovali z 30. století, aby mu nabídli členství. Zdroj: https://crew.inshop.cz/%3C027297%3E-dc-kk-64-superman-a-legie-superhrdinu-predobjednavka-5.6.2019... celý text

Přidat komentář

Luigi1
17.04.2024 3 z 5

Superman se snaží ale podle mě to není ono kresba výborná

Lenka.Vílka
15.07.2019 4 z 5

Jelikož u nás všechno nevyšlo, beru příběh jako alternativní realitu. Ne jako komplikovaný příběh, mimo jiné o cestování v čase s následky předělání reality nasledkem Krize, jejíž všechny díly a fragmenty u nás nevyšly. Protože to by mi asi hráblo.

Komiks jsem si užila, protože...

Je to prostě příběh z budoucnosti, kam se dostal Superman (vše je v knize osvětleno na začátku, takže ok), kde je momentálně velký průšvih pro ty dobré. A jelikož je na Zemi červené Slunce, nebýt létacích prstenů, Superman by byl jinak v háji. Žádný schopnosti, když je ostatní mají? Sakra? Přesně! Protože když tady Clark umře, tak se nikdy nestane to, že se dostane do budoucnosti a udělá všechny ty dobrý věci, který udělal, než se všechno sesypalo. Prostě klasický paradox cestování v čase. Ale když na tohle všechno zapomenete, je to příběh, kde jsou dobrý (ale ve skutečnosti zlý) versus špatný (ale je skutečnosti dobrý), protože tak to učí i děti ve škole, který si užijete. Hlavně, ať jsou všichni cizácí za mřížema!

Starší komiks pobavil. To jako jo. I přes ty slzy :(

Kdyby to bylo od někoho jiného, možná se tolik nebavím. Vím, že je Geoff srdcař a dýchá pro svoje postavy (občas i za ně) a potom to všechno předá nám, čitatelům i sledovatelům. Protože jádro příběhu vlastně nepřináší moc nového, ale zároveň je tam všechno, co z příběhů dělá absolutní pecku, protože ve výsledku jsem se nenudila a příběh mě bavil. Úkol to splnilo.


hroubek
07.06.2019 3 z 5

Možná už jsem to v nějakém svém komentáři zmínil, ale když to zopakuji, tak se nic nestane. Líbí se mi jak Geoff Johns pracuje se svými scénáři, historii komiksů, a hlavně že je to obrovský fanoušek, který rád píše příběhy pro velké fanoušky jako je on sám. A v tom tkví největší problém tohoto komiksu. Bez znalosti historie o Legii superhrdinů je tento komiks dost náročné čtení. Johns jako správný fanoušek tam dává všechno, aby složil poctu postavám a příběhům, které má rád. Jenže díky tomu je tam snad padesát postav a já jsem za chvilku byl z toho docela vyčerpaný, protože mi ty postavy splývaly. Je toho tady opravdu hodně, a kdybych měl načteno, tak to jistě ocením, ale jako čtenář, který nemá tolik načteno je dost ubíjející. I přestože je příběh dobrý a dějí se tam zajímavé věci, tak to na mě tolik nefungovalo.

Autoři knihy

Geoff Johns
americká, 1973
Otto Binder (p)
americká, 1911 - 1974

Kniha Superman a Legie superhrdinů je v

Přečtených23x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce33x
Chystám se číst8x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x