JLA: Další hřebík

JLA: Další hřebík https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/395721/jla-dalsi-hrebik-v1s-395721.jpg 3 26 4

DC komiksový komplet série

< 51. díl >

JLA: DALŠÍ HŘEBÍK Původně vycházelo od května do července 2004 jako JLA: Another Nail #1-3 Válka mezi Novými bohy, která vypukla ve vzdálených hlubinách kosmu, uvedla do pohybu události, jež mohou navždy změnit Zemi i celý vesmír. Dokáže se JLA sehrát se svým nejnovějším členem, Supermanem? Boj je zavede do jiných světů, odlišných dimenzí a časových období, a dokonce i do mystických říší vedoucích k peklu. SHOWCASE #34 Původně vyšlo v září 1961 Vědec Ray Palmer vynalezne díky objevenému úlomku trpasličí hvězdy zmenšovací čočku, kterou tajně otestuje sám na sobě. Tak se zrodí úžasný Atom!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy

Vydáno: , Eaglemoss Collections
Originální název:

JLA: Another Nail , 2004


více info...

Přidat komentář

Luigi1
14.04.2024 3 z 5

Chvílemi jsem nevěděl kde jsem ale no není vždycky posvícení

Bobik9
18.12.2021 1 z 5

Hrozně nepřehledný binec.


hroubek
14.12.2018 3 z 5

První věc, která je dost zvláštní je samotný název, protože o další hřebík nejde, ale tak nějak to beru, jelikož je potřeba lidem připomenout, že je to pokračování. Alan Davis mě v první díle udělal velkou radost. Bavilo mě to a užíval jsem si spoustu okamžiku a to co se postavám dělo. Další Hřebík má mnohem větší ambice a rozhodně je mnohem více epičtější, velkolepější a prostě je tam všeho více. Více postav, zápletek a taky hlouposti. Začátek komiksu je parádní, máme tu velkou kosmickou bitvu, kde jsou sbory Green Lanternů, Nový Bohové a Darksied s dalšími mimozemšťany. Je to trochu přeplácený, nicméně hodně efektivní začátek. Pak se pomalu rozjede příběh a já byl pořád spokojený. Někde v půlce se to Davisovi hodně vymkne z rukou, a stává se z toho "organizovaný chaos". Kde se dokáží problémy vyřešit během jedné stránky, postavy dělají nesmyslné věci, nehledě na logiku a další věci. A pak přijde hlavní zvrat a finále. A já nevěřícně koukal co se děje, protože jsem tomu moc nevěřil a zklamalo mě to. Příběh, který by se měl roztáhnout minimálně na 300 až 400 stránek je tady prezentovaný na nějakých 150, a to je velký problém. Komiks má spoustu dobrých momentů, ale ta přeplácanost příběhu komiks ubíjí. A plně chápu všechny, který budou z knihy zklamaný a nebo ještě hůře. Další Hřebík patří k tomu nejhoršímu v DCKK vyšlo. Bohužel.

FireOfFilth
08.12.2018 3 z 5

Další hřebík začínal poměrně nadějně, přesto však po přečtení nezanechal žádné vzpomínky. Tuto recenzi píši pár dní po přečtení a vlastně nevím o čem ten komiks byl, smutné.
Začátek mě opravdu nalákal, mělo se jedna o epičtější akci vesmírných rozměrů, která se rozpadla v chaotické části. V příběhu objevíme spousta různých známých a méně známých postav, což mě potěšilo. Kresba mě taky bavila, to je asi to nejlepší co mě na této knize bavilo.

Retro komiks, který pojednává o původu Atoma byl docela povedený, ale jaksi nezábavný. Pro mě jediná dobře zapomatovatelná scéna, kdy prstenem s diamantem začne krájet skály.