Dát sbohem Studené Lhotě

Dát sbohem Studené Lhotě https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117035/dat-sbohem-studene-lhote-117035.jpg 4 8 3

Možná ji znáte z předchozích knih o Studené Lhotě. A pokud ji neznáte, můžete se s ní seznámit. Atraktivní devatenáctiletá Veronika, která si od dětství doma připadá odstrčená. Její téměř sourozenci o ní říkají, že je chladná, vypočítavá a nepřístupná mrcha. Je ale taková doopravdy? Veronice se zdá, že rodiče víc než ona zajímá hlavně deset dalších dětí, které si vzali do pěstounské péče. Za neobvyklou rodinu se stydí a netrpělivě očekávala své osmnáctiny, aby mohla začít žít podle svých představ. Samozřejmě s někým, kdo jí nabídne všechno to, čeho se jí doma nedostává-dostatek majetku a pozornosti. Vhodného partnera kupodivu najde, jenomže…Láska se nedá vynutit. A fyzicky Veroniku přitahuje někdo úplně jiný…Dát přednost vášni nebo poklidné jistotě? A jsou vztahy v rodině vážně takové, jak si Veronika myslí? Kniha o citových zmatcích, souboji touhy a rozumu a tápání v mezilidských vztazích.... celý text

Přidat komentář

ZimaMarkéta361
08.12.2023 5 z 5

Skvělá knížka.

Vendula39
26.02.2019 3 z 5

Knížka se mi líbila. Nebyla špatná a ani ne úplně dobrá. Prostě zlatá střední cesta. Děj se mi líbil, i když se dalo očekávat jak to skončí.


Jana K
06.06.2017 2 z 5

Kniha jako taková není špatná, určitě lepší než dvě předchozí knihy autorky, které jsem přečetla. Mám ale jiný problém. Příběh sledujeme očima hlavní hrdinky, ale nevím, jestli se mi to zdá, ale mám pocit, že vše je líčeno poněkud stroze a jednoduše, jakoby hlavní hrdinka stála kdesi mimo a nic se jí netýkalo. Prostě celý příběh plyne jednotvárně velmi úsporným způsobem takřka bez emocí. Dějová linka je zajímavá, i když průhledná, takže mi od začátku bylo jasné, kdo je oním "dcitelem."

Kniha Dát sbohem Studené Lhotě je v

Přečtených12x
Doporučených2x
Knihotéce2x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x