Dárek za všechny prachy

Dárek za všechny prachy https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/364875/mid_darek-za-vsechny-prachy-W2N-364875.jpg 4 28 10

Adam dobrovolně neopustí teplý pelíšek s cateringovou službou a dalšími vymoženosti. Řešením je oženit ho. I když on se ženám nevyhýbá, právě naopak: zlatovlasá Klára, černovlasá Luciana a další ženy k Adamovi patřily, jenomže pouze na dobu určitou. A rodiče? Ti mají svůj domek snů, prostě idyla. Pak před Vánocemi dostanou dárek – novou sousedku…... celý text

Přidat komentář

PepkazDepka
26.07.2021 3 z 5

Neviem či som to iba ja zle pochopila, ale obsah knihy je podľa mňa mierne zavádzajúci. Trošku mi prekážalo, že bolo veľmi cítiť, že to písala žena - absolútne nereálne popisy myšlienkových pochodov chlapa, veľmi to rušilo. V knihe podstate nebol žiaden významný dej, len tak plynula životom a neviem sa rozhodnúť či mi to prekážalo alebo nie :)

Allla9
28.03.2020 4 z 5

Chvílemi smích, chvílemi pláč. Prostě obyčejný život. Bavilo mě to.


iveta6676
10.01.2019 2 z 5

četla jsem od autorky knihu Plyšový medvídek a byla zajímavá,proto jsem si koupila i tento titul,ale bohužel ten už mne nezaujal

Market = )
13.12.2018 4 z 5

Mno, podle popisu jsem čekala, že knížka bude trochu vánoční. Tak to bohužel nebyla :-D, ale jinak to bylo bezva. Části Evy mě bavily víc, části Adama mi zezačátku neseděly hlavně stylem vyprávění, postupem času (po tom, co se styl učesal) jsem trochu bojovala s povahou, ale to už se dalo vydržet, jak praví klasik.

alzbeta4340
02.12.2018 4 z 5

Dost mi to připomínalo knihy Marie Poledňákové nebo Zdeny Frýbové. Styl psaní i humoru se mi zdál podobný. Kdo má rád tyto autorky, tomu se bude určitě líbit i tento příběh od paní Grezlové.
Obálka není vysloveně špatná, ale vůbec neodpovídá obsahu knihy.

levánoha
28.09.2018 4 z 5

Knížka se mi moc líbila, ale ze závěru jsem trošku zklamaná. Aleš na mě působil jako vtipný a sympatický muž, klidně bych si dala říct ;-) A nemám ráda otevřené konce!

sabca
16.09.2018 4 z 5

Mě se Dárek za všechny prachy na rozdíl od čtenářky pode mnou líbil. Jednoduchý příběh matky a jejího dospělého syna. Střídající se děj v jednotlivých kapitolách matka - syn. Občas jsem si i zasmála. Vzala jsem to jako oddechovku.

DominaCZ
28.07.2018 1 z 5

Mně se rozblikala varovná kontrolka hned na první stránce, když jsem našla na druhém řádku větu BABY SE MI PROSTĚ LÍBĚJ.
Dále tam byla slova jako DŽÍNEČKY, DŽENTLASOVÉ a BRSALÁT.
Tyhle kecy mi k 31-ti letýmu týpkovi prostě nesedí, vytáčí mě stejně jako děj vůbec a když si vezmu fakt, že liniii matky nechápu-to mohla být knížka zvlášť- tak i ta jedna hvězda je moc, no ale odpad nedám.

Dimas
10.02.2018 4 z 5

Toto je knížka přesně podle mého gusta! Vztahy, příběhy, vtipné dialogy, čtivá a svižná forma. Jdu si koupit další (podporuji české autory).
...Ivana A...mě moc pobavila.

La Fiera
06.02.2018 4 z 5

Kdybych si měla vybírat knihy, tak jak si je obvykle vybírám, že mě zaujmou obálkou a až následně se dostávám k anotaci, tak v tomhle případě by tomu tak určitě nebylo. Nicméně mě celkem zaujala anotace, a tak se dalo do čtení.

Na knize je vidět, že autorka je česka. Ten jazyk, vyjadřování atd. je najednou oproti překladovým knihám hodně bohaté. Možná to dělá i to, že jedna z hlavní postav je doktorka čehosi, pracující v knihovně a ve volném čase vykonávající korektury. Takže po jazykové stránce si při čtení chrochtám blahem.

Dobře zvolené se mi jeví i střídání kapitol z pohledů Adama a Evy, aneb syna a matky. Kdy vlastně vypravuje celá kniha tak nějak o běžně neběžném životě u nás.

No a stejně tak jako život sám i kniha má tak nějak otevřený konec, kdy tak úplně není řečeno, co se s hlavními hrdiny stane/lo.