Dáreček

Dáreček https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/119039/darecek.png 5 4 3

Nové miminko v rodině není jen velkým dárkem od Pána Boha, ale často také velkou starostí pro své starší sourozence. Jak se mají vypořádat s tím, že maminka na ně najednou nemá tolik času, miminko dostalo jejich dupačky, a navíc je s ním velká nuda? Knížka Dáreček pomůže dětem se vyrovnat se žárlivostí na malého sourozence a prožít ujištění, že pro své rodiče jsou stejně důležití jako dřív. Laskavou atmosféru textu umocňují vtipné ilustrace Jaromíra F. Palmeho. Ráchel Bícová je autorkou knížek Ovečka Barborka a Jakou mám náladu. Má ráda hořkou čokoládu a čaj s citrónem. S manželem a třemi dětmi žije v Praze. Jaromír František Palme je ilustrátor dětských a humoristických knih, hudebník, tatínek dvou dětí, chovatel králíků a cyklista.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Rodina

Vydáno: , Samuel
více info...

Přidat komentář

Simikik
11.05.2021 5 z 5

Čtu ji teď v posledních týdnech minimálně dvakrát denně na žádost našeho dvouletého. Přijali jsme miminko do rodiny a nenašla jsem žádnou vhodnou likteraturu k tématu přijetí. Tahle ale krásně vystihuje všechny momenty, kdy dítě do rodiny přijde přirozenou cestou. Syn miluje každou stránku!

AnežkaČ.
14.10.2017 5 z 5

Knížku velmi dobře vystihuje samotná anotace výše uvedená. Dcera ji má velmi ráda, dokonce jsem měla několikrát pocit, že ji chce číst ve chvílích, kdy jí bylo z příchodu sourozence trochu smutno.


Broukodrak
25.11.2014 4 z 5

Moc hezká knížka, velmi ze života :o)