Darebák David a dinosauři

Darebák David a dinosauři https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138264/darebak-david-a-dinosauri-138264.jpg 4 12 2

Vítejte u Davidova ujetého i úžasného, darebného i důvtipného populárně-naučného průvodce vším, co jste kdy chtěli vědět o dinosaurech. Knížka nabitá bizarními fakty a nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě věcí, které jste možná vůbec vědět nechtěli) o dinosaurech – ve stylu Darebáka Davida, který předkládá svůj originální pohled na neobvyklé a zvláštní poznatky o pravěkých zvířatech. Fanoušky Darebáka Davida potěší knížka odporných faktů jejich oblíbeného lumpa.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Pro děti a mládež
Vydáno: , BB art
Originální název:

Horrid Henry’s Dinosaurs


více info...

Přidat komentář

Kronika1
22.04.2024 4 z 5

Pamatuji si, že jsem jako dítě byl malinko (nemile) překvapen, když jsem zjistil, že místo humoru se budu učit o dinosaurech. Na druhou stranu mě i tak knížka velmi chytla a do teď vnímám podobný formát jako velkou naději pro to něco děti naučit.

Mixxa
23.02.2016 2 z 5

Jako menší jsem touto knížkou byla zklamaná. David, který byl v celé edici knih považován za roztomilé zlobivé trdlo se zde najednou staví do pozice, kde všechny poučuje. Jako neříkám, že ta kniha je vyslovený odpad, ale prostě mi to k tomu Davidovi nesedí.