Dar z hvězd

Dar z hvězd https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501568/dar-z-hvezda6HoDH-Kzg-.jpeg 5 9 7

Pravdivý příběh o únosu mimozemšťany, neuvěřitelné záchraně a daru. Elena byla v dětství unesena zlovolnými Šedými mimozemšťany a v průběhu chirurgického zákroku, který prováděli na jejím těle, byla zachráněna pozitivními mimozemskými bytostmi, se kterými pak udržovala kontakt po celý svůj život až do chvíle, kdy se rozhodla, že je čas hledat pravdu. Rozhodla se absolvovat sezení u kvantové hypnoterapeutky. Výsledkem je tato kniha obohacená jejími vlastními ilustracemi, v níž odhaluje jedinečné informace, jako je ilustrovaný přehled různých mimozemských ras, které mají nějaký vztah k naší planetě, podrobné informace o skupinách a aliancích, které fungují v této galaxii, ale i mapu hvězdné oblohy s umístěním jednotlivých mimozemských civilizací a jejich duchovním poselstvím naděje. Tato dlouho očekávaná kniha poskytuje nejen podporu všem, kteří si prošli hrůzou mimozemských únosů, ale rovněž i odpovědi na mnoho otázek.... celý text

Literatura světová Vesmír Záhady
Vydáno: , Powerprint
Originální název:

A Gift From The Stars , 2020


více info...

Přidat komentář

Ophelie
19.06.2023 5 z 5

Jedna z nejlépe zpracovaných, vypracovaných knih na téma mimozemských civilizací. Musím říct, že mnohdy to nebylo lehké čtení, bylo to místy opravdu hodně děsivé, temné až brutální a při čtení pasáží o Reptiloidech a Dulce se mi dělalo i fyzicky zle a musela jsem si dát od čtení na chvíli pauzu. Kniha přináší čtenáři spoustu zajímavých (pro mě i hodně nových) informací - nejen o únosech lidí (proč, kým, jak jsou unášeni), ale i o lžích, které jsou nám denně těmi "nejvyššími" předkládány, jak je s námi, coby lidstvem, manipulováno. Na druhou stranu mě uklidňovalo vědomí toho, že je nám pomáháno, že na to nejsme tady sami, že máme ochranu a podporu. Co mě při čtení knihy trochu dost překvapilo - kolik těch mimozemských ras existuje (a to v knize nejsou určitě zdaleka všechny). Pro mě velmi zajímavá, originální kniha, která čtenáři doslova otevírá oči.

Dani419
18.06.2023 5 z 5

No, řeknu vám, tohle je fakt síla. Nejsou to ty planý kecy na které jsem zvyklej v některých mnohých knihách. Tohle má logiku a je to vyprávěné s obrovským přehledem. Věrohodnost řečených věcí v této knize ještě podporují perfektní a mrazivé kresby mimozemských ras. Po několika letech zase jedna perfektní kniha. A určitě tu nepůjde jen o jedno přečtení. Tato publikace si žádá vícero prozkoumání.


Terva
24.01.2023 5 z 5

„Ti, kteří přežijí, mají povinnost
být hlasem těch, kteří už mluvit nemohou,
protože jsou možná vyděšení,
unavení ze zesměšňování nebo jejich hlas
už navždy utichl a nejsou již mezi námi.“

TOTO JE PRVNÍ ČÁST KOMENTÁŘE K TÉTO KNIZE!!!!

„A teď se připoutejte, prosím . . . “

Už od pohledu je tohle mrazivá kniha. Když si prohlédnete obal, přečtete si anotaci a knihu potěžkáte, nevím jak vám, ale mě vstaly všechny chlupy na těle. I jako věřící, věřící na mimozemské rasy, jsem se obsahu docela bál. Celý ten příběh mě udržoval v napjatém stavu. Od prvních stran, tedy od úvodu, až po samotný konec, kterým jsou poselství mimozemšťanů. Tohle je nejlepší, nejkontroverznější a nejmrazivější kniha, co jsem kdy četl. Pozor, nejedná se o sci-fi nebo snad fantasy, tohle je autobiografie spojená s encyklopedií. A musím přiznat, že mě naprosto uhranula a ohromila.

Malá ochutnávka:
Tato kniha se skládá ze tří částí. Nejdřív je má výpověď o tom, co se mi přihodilo, o mých únosech, které jsou vysvětlením materiálu uvedeného v dalších částech. Druhá část knihy popisuje různé mimozemské rasy, které navštěvují planetu Zemi (doprovázené mými ilustracemi), a třetí část je soubor poselství od mimozemských bytostí. (Elena Danaan)

Začnu zápory. Ze čtení tohoto životního příběhu jsem měl pocit, že paní spisovatelka si někdy protiřečí. Na jedné straně je ráda, že jí unáší její „mimozemský přítel“ Annax, a hned na druhém listě spílá únoscům, že jí berou její práva. Pak je zase její nejlepší mimozemský přítel Thoran. Trochu jsem v tom měl zmatek. Další neřestí je časté opakování situací. Ať už v reálném čase nebo ty učiněné pod hypnózou. Mnohdy se stalo, že jsem stejnou situaci četl třikrát v jedné kapitole. A malinkou nejistotu do pravdivosti tak trochu vnáší do příběhu fakt, že tu je použito snad vše, co se spojuje z mimozemskými únosy. Od únosů z postýlky, „přenášení paprskem“, přes kruhy v obilí a pozorování kosmických lodí, až po hypnotické stavy a podivná minulost příbuzenstva. Víte o čem píšu? Že to vypadá až moc dokonalé.

Citát: . . . ty sny, celé ty roky, nikdy nebyly sny. Byla to skutečnost.

Děsivá pravda: „Vyšetření“ která podstoupila paní spisovatelka v mládí jsou děsivá. Když jsem to četl, všechno to na mě působilo opravdově. Takovou bolest skoro cítíte i když to jen čtete. Navíc už se zde objevují různé mimozemské rasy a jsou dokonce pojmenované. Například rasa Solipsi Rai s námi lidmi jedná stejně jako mi z laboratorními zvířaty. Tak že je tu cítit jistá nadřazenost této rasy. Prý nás Galaktická rada chrání před nájezdy války chtivých mimozemských ras. Před zlovolnými rasami jako jsou Ciakahrr, Orionu nebo Altairu. Já bych spíš řekl, že nás Rada chrání před tím, abychom opustili planetu a vnesli do naší Galaxie (a ještě možná dál) války své.

Citát: Muži v černém už s námi nedokážou držet krok.

Terva
24.01.2023 5 z 5

„I když jsou
vzpomínky vymazány,
nervový systém si
„nebezpečí a bolest“
pamatuje.“

TOTO JE DRUHÁ ČÁST KOMENTÁŘE K TÉTO KNIZE!!!!

Neskonale jsem si užíval druhou část této knihy. V ní totiž najdete seznam mimozemských ras. A navíc je paní spisovatelka nádherně nakreslila, tak že si můžete prohlédnou jejich tvary, vizáž nebo znaky na oblečení. Tahle část knihy je velmi zajímavá a hodně poučná. A pokud se mě ptáte, která rasa se mi líbí nejvíc, tak věřte, že to je rasa Tengri-Tengri, žijící v souhvězdí Vodnáře na planetě Tengri. Jako Vodnář bych se i divil, kdyby se mi nelíbili. Naopak u rasy Maytra mě hodně zamrazilo. A jak píše paní spisovatelka, je z čeho, protože to je nejkrutější rasa ze všech. Tak že až někde uvidíte obrácený černý trojúhelník přeškrtnutý třemi čarami, utíkejte!!! Spolupracuje s nimi i rasa Mazarek„A teď se připoutejte!“ Na konci této knihy je seznam mimozemských ras. Seřazeno abecedně zde najdete více jak tři sta druhů mimozemšťanů!!!!!

Malí ochutnávka:
V roce 1977 dostal velitel Vrillon (kolektiv Ashtar) ze stanoviště Velení Ashtar na Jupiteru povolení k tomu, aby předal lidstvu zprávu pomocí radiového přenosu, jejíž text byl následující:
(následuje jen první odstavec textu)
„Toto je hlas Vrillona, zástupce Galaktického velení Ashtar na Jupiteru, který k vám hovoří. Po mnoho let jste vídali naše světla na obloze. Hovoříme k vám teď v míru a moudrosti, jako jsme hovořili k vašim bratrům a sestrám po celé vaší planetě Zemi. Přicházíme, abychom vás varovali před osudem vaší rasy a vašeho světa tak, abyste to mohli komunikovat dál vašim spolu-bytostem, abyste mohli změnit své směřování tak, abyste se vyhnuli katastrofě, která hrozí vašemu světu a bytostem našich světů kolem vás. To proto, abyste se mohli podílet na velkém probuzení, jelikož vaše planeta přichází do Nového věku
Vodnáře . . . “

Věk Vodnáře již začal. Jen se „vědci naší planety“, planety Terra, nemnohou dohodnout na přesném datumu. Někdo jej situuje do šedesátých let, někdo dál. Poslední prognóza je, že věk Vodnáře začal koncem roku 2020. Důležitá je však skutečnost, že tento věk, co z oblohy vystrnadil Ryby (a možná i Netopýra), bude trvat dalších 2 000 let. Období Vodnáře má doprovázet mimo jiné i uvědomění, svoboda a mír. Tedy, pokud se na naší planetě tyto vlastnosti ještě najdou. Navíc by se měla objevit nová rasa naší planety. Tak zvané Homo Aquarius (že by se Kevin Kostner konečně dočkal?) v ruku v ruce s „Novou Zemí“ Konjukce Jupiteru a Saturnu už započala. Až se časem přidá i Pluto, bude teprve legrace.(poznámka by Terva)

Citát: Máme poslední šanci vykročit do světla.

Tato kniha, respektive obsah knihy mě velmi ovlivnil. Hlavně v té druhé části jsem našel spousty mimozemských ras, které bych rád potkal. Ohromila mě pasáž o Vodnáři, což určitě každý ví, když si přečetl malou ochutnávku i malý doplněk k ní. A když si na konci druhé části knihy přečtete seznam podmořských mimozemských základen na naší planetě, už snad ani nebudete pochybovat o mimozemšťanech. Tohle je vyčerpávající publikace plná informací. A to ještě nemluvím o poslední části knihy . . .

Citát: Thoran je pilotem (vesmírné lodi) již dlouhou dobu, hlídkuje nad Zemí a zachraňuje unesené lidi.

POSELSTVÍ: Zde se hlavně hovoří o miliardách vesmírných kultur (kam se hrabe těch 300 mimozemských ras na konci knihy) a dalších miliardách vesmírných galaxií. Ta čísla o tolika Galaxiích už jsou dnes velmi známa, ale ty rasy, které v nich žijí jsou nám zatím zapovězeny. Zamrazí vás i digitalizovaná mapa naší hvězdné oblohy, kde je zaznamenáno 110 mimozemských civilizací. Já si na to vzal lupu, abych mohl bedlivě studovat. Co dodat? „Galaxie je na Orionově pásu“

Citát: Čas jé sférický (v kouli). Můžete odkudkoliv kamkoliv. Není zde žádné „vpřed“, žádné „potom“, existuje (jen) „teď.“

Na straně 342 je malá tisková chybička. Ale pozorný čtenář si scházející slovo jistě sám doplní. Obrazová dokumentace je velmi přehledná a podrobná. Dlouho jsem v ní listoval. Slunečný systémy i s obývanými planetami, to je prostě paráda. Také se zde dovíte, jak se pilotuje vesmírná loď a z čeho je postavena. Prostě a jistě plnohodnotná informace ze všech možných pohledů. A už končím, mám pocit, že jsem toho napsal až dost. Možná to někoho ani nebude bavit číst. Tak že ahoj v jiné Galaxii. . . . ptáte se na to poselství? „Udržujte si naději“ a sežeňte si tuto knihu.

Citát: Protože krevní skupiny (O) jsou typicky reptiloidní krevní druh, a protože mimozemské reptiloidní rasy mají averzi ke konzumaci své vlastní krve, tyto jedince neunášejí na jídlo (jako zdroj potravy), ale pouze za účelem obchodu s otroky a pro programy genetického křížení.

Lufiik
11.12.2022 5 z 5

Krásná kniha pro ty, kteří jsou tomuto tématu otevření. Pro mě dosti složité čtení. Mnohdy jsem se ztrácela v galaxiích a souhvězdích, které autorka popisovala. A dalších kosmických entit nevyjímaje. Jsem za tu knihu moc ráda. Odpovídá na vše, co jsem potřebovala vědět. Super.

Asenath796
12.10.2022 5 z 5

Na podobnou knihu jsem čekala celý život. Odpovídá mi na pár dotazu, které jsem v sobě měla a snažila se najít odpovědi v oficiální historii, kde jsem je nenasla. Některé věci taky souhlasí s Tolkienem, který taky věděl mnoho jen to na tu dobu musel víc zaobalit do příběhů.
Obsahuje taky popisy 'hvezdnych' bytosti, které měli kontakt s naší planetou spolu s krásnými ilustracemi autorky.

ZUZANA-123
30.09.2022 5 z 5

Na tuhle knihu jsem se moc tĕšila.Informacìm kterè se zde dočtete ale nelze sdĕlovat každèmu,často o nì nelze mluvit ani s nejbližšì rodinou.

Autorovy knížky

Elena Danaan
francouzská
2022  98%Dar z hvězd

Kniha Dar z hvězd je v

Právě čtených1x
Přečtených11x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst7x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x