Štvanice

Štvanice https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129829/stvanice-129829.jpg 4 11 7

Ďáblova horda série

1. díl

Přišel, aby ze světa sprovodil strašlivého černokněžníka, ale čeká ho úkol mnohem těžší: musí se s pomocí kouzelného artefaktu a přátel postavit svému osudu. V zapadlém hostinci na jižním pobřeží se setkávají čtyři nájemní vrazi, ti nejlepší z celé Vestigie, aby na královský rozkaz zabili krutého a vzpupného černokněžníka Mogu. Míří do samotných pekel, do nitra tajemné a obávané Chmurné bažiny, plné nebezpečných nástrah a jedovatých pavouků. Aby si zasloužili svou odměnu, musí sadistického čaroděje vypátrat a porazit ho. Zpočátku si Remo, Sala, Fulón a Menal nedovedou ani představit hrůzy, kterým budou muset tváří v tvář černé magii čelit. Remo však není obyčejný zabiják. Kdysi patříval k elitnímu oddílu vestigijské armády známému jako Ďáblova horda a chrání ho mocný, ale krvavý artefakt. Artefakt, s jehož pomocí se bude muset postavit i nepříteli mnohem záludnějšímu, než je temný Moga. Dobrodružný fantasy román z pera španělského spisovatele Antonia Martína Moralese přináší čtenářům strašidelný příběh msty a nenávisti, utrpení a bolesti, ale také nekonečné lásky. Zvítězí spravedlnost? Je v Remově světě ještě místo pro vojenské hodnoty cti, respektu, hrdinství a čistého boje, které vyznává? Vydání první. -- zdroj: legie.info --... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Zoner Press
Originální název:

La caza del Nigromante , 2011


více info...

Přidat komentář

Luigi1
27.05.2020 4 z 5

Remo prožívá příběhy nenávisti,msty velké utrpení a kruté bolesti,uvidíme zda zvítězí láska a spravedlnost.Velice citlivě psané,dobře se čte.

hana4834
30.01.2020

Tuto knihu jsem bohužel nedocetla, dostala jsem se na 20 stránek pak jsem to vzdala


LucyVillain
18.10.2019

Po 50 stranách jsem bohužel musela knihu odložit. I když jsem se vážně snažila, nedalo se to číst - styl psaní mi připomínal nevypsaného teenagera, některé věci mi absolutně nedávaly smysl (ta logika postav byla občas fakt...) a přišlo mi, že v příběhu bylo poměrně dost překlepů/hrubek (tady spíše chyba překladatele/korektora).

Je to škoda, podle anotace jsem se na knížku hodně těšila. Bohužel jakmile jsem se na text začala dívat ze spisovatelského hlediska, už to nešlo zastavit. Možná, když nad tím nebudete tolik přemýšlet, tak vás čtení bude bavit... ale to já bohužel nedokázala.

Raada
08.06.2018 4 z 5

I když to není žánrově kniha, kterou bych vyhledávala, dostala jsem ji jako dárek. Mile mě překvapila a přečetla jsem ji jední dechem. Škoda, že nejsou v Čj i pokračování.

M0rte
18.03.2017 4 z 5

Podprůměrné fantasy, které se mi kupodivu četlo celkem dobře. Je to 1. kniha v sérii, ale bohužel se mi ostatní čtyři v češtině nepodařilo najít.

GeriReince
14.07.2015 2 z 5

Takže čo k tejto knihe v jednej vete... nič prevratné a zo štýlu tohto pána som mala pocit, že to písal násťročný tínedžer...

Terva
19.04.2015 4 z 5

Jedná se o příběh čtyř nájemných vrahů, kteří dostávají nezávisle na sobě stejný úkol.
Zabít krutého černokněžníka Mogu, který žije v obávané Chmurné bažině.
Kniha plná dobrodružství, zrady, čar a kouzel se velice lehce a rychle čte.

Štítky knihy

magie španělská literatura

Autorovy knížky

2012  73%Štvanice

Kniha Štvanice je v

Právě čtených1x
Přečtených19x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce22x
Chystám se číst10x
Chci si koupit1x