Proslulý svůdník

Proslulý svůdník https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15489/prosluly-svudnik-15489.jpg 4 65 9

Někteří muži nebyli zrozeni pro manželství. Nemají v sobě dostatek zodpovědnosti a úcty ke společenským konvencím, aby se mohli stát spořádanou hlavou rodiny. Zato však umí nabídnout procházku rájem vášně každé ženě, která se odváží přijmout jejich pozvání. A markýz Julian Darley je mistrem této hry. Jeho skandální dobrodružství ohromují londýnskou smetánku už řadu let. Říká se o něm, že umí svést dámu pouhým úsměvem. Mohl by mít každou ženu, na kterou si ukáže. Ovšem usilovat o lady Graftonovou? To by byl příliš riskantní podnik i pro něj! Elspheth Graftonová je nejen krásná, ale dostala do vínku i šarm a laskavé srdce. Ironií osudu se právě ona musela stát chotí stárnoucího despoty, který z ní učinil svého vězně. Žena jako Elspeth má ale přece nárok na něco víc než ustavičné peskování - v každém případě by měla poznat i tu stránku života, v níž proslul Julian Darley. Dokáže se Elspeth vymanit z tyranova sevření, aby mohla podlehnout polibkům proslulého svůdníka? A dokáže si proslulý svůdník připustit, že láska a milostné umění jsou naprosto rozdílné pojmy?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

When You Love Someone , 2006


více info...

Přidat komentář

Ála1968
16.04.2023 4 z 5

Tak konečně jedna z knih od této spisovatelky, která měla hlavu a patu Byl tam děj a mě se to líbilo.Takové odpočinkové.

georginaa
18.01.2021 4 z 5

Někdy je lépe méně než více. Což se tu potvrzuje v pasážích o sexu. Občas mi Elspheth lezla na nervy svým chováním, ale vcelku se to dalo překousnout, vždyť nikdo není dokonalý. Důležité je, že se najde k sobě partner, s kterým si rozumí.


DUNIKO
18.08.2020 5 z 5

Moc pěkné čtení ❤️

rampapa
14.05.2020 5 z 5

Miluju tuhle autorku a vždy se těším až si přečtu další knížku. Tahle knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI. Už se těším až si přečtu další díl.

havrmoni
01.09.2016 3 z 5

Mě se to celkem líbilo,takový jednodušší příběh. Jen ta hrdinka mi lezla na nervy a to dost.

jitka7
30.12.2015 1 z 5

Děj tak nějaký makový. Hlavní hrdinka naprosto nepolíbená a nezkušená v sexuálních hrátkách a ejhle, přijde pan dokonalý (nadsamec, který bohužel v reálném světě ani neexistuje) a z hlavní hrdinky je po jedné noci naprostá nymfomanka. Podle mě, tohle naprosto ničí knihu. Pokud to nečte někdo, kdo nemá žádné zkušenosti, může se mu to líbit. Ale tohle není vůbec reálné. Samozřejmě, že v románech pro ženy erotika nesmí chybět, ale tohle je fakt dost přitažené za vlasy.

moudivlacek
20.08.2015 5 z 5

Trošku ubrat erotiky a bylo by to docela fajn.

Poutnice
28.10.2014 3 z 5

Nevím, jak moc se používaly slova jako sex a orgasmus v roce 1788, ale i v roce 2014 je zmínka na každé druhé stránce trošku moc. Příběh se mi líbil, hezky napsaný, ale další z mnoha knih, které "kazí" představu (především mladých dívek a žen, kterým je kniha určená) o sexuálním životě :) přece jen...který muž je reálně schopen promilovat celou noc? Ne jednu ale každou? A která žena, mimo nymfomanek, je schopná takové tempo reálně udržet? :)

Bet
10.02.2014 3 z 5

Kniha je moc pěkná. Je lehká na čtení jen jsou některé pasáže co bych zkrátila. Jinak moc pěkné čtení :)