Zimní romance

Zimní romance https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/349222/bmid_zimni-romance-wVf-349222.jpg 4 68 14

Nová generace Cynsterů série

1. díl >

Cynsterovská sága série

21. díl

Tajemná skotská bohyně nepřeje lásce jen Cynsterovým! Ohroženi jsou všichni, kteří se ocitnou v jejich blízkosti… Bratři a bratranci Cynsterovi se svými milovanými manželkami a dětmi slaví společně vánoční svátky na sídle Richarda a Catriony Cynsterových uprostřed Skotské vysočiny, kde působí nejen kouzlo Vánoc, ale svůj vliv uplatňuje i mocná skotská bohyně. S dětmi přijíždějí také vychovatelé a guvernantky, aby dohlíželi na své svěřence. Mezi nimi i mladá vdova Claire Meadowsová, guvernantka dcery Gabriela Cynstera, a Daniel Crosbie, vychovatel synů Lucifera Cynstera. Pohledný a zamilovaný muž má v úmyslu požádat Claire o ruku, té však v lásce brání minulost i vzpomínky na zesnulého manžela. Daniel je ovšem odhodlaný vytrvat a bojovat za své i její štěstí.... celý text

Žánr:
Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

By Winter´s Light (Cynster) , 2014


více info...

Přidat komentář

miruska1
24.11.2021 2 z 5

Kapitoly o Lucille sa mi pačili. Ale hlavny hrdinovia, nooo..... nezaujali...

narisa
14.11.2019 4 z 5

Za sebe můžu říct, že se mi příběh líbil, ale ještě více by se mi líbil bez Daniela a Claire. Spíše mě zaujal děj týkající se Lucille a vlastně všech potomků Cynsterových.


rampapa
19.09.2018 5 z 5

Krásný příběh. Pěkně se četla.

Kešu1981
09.05.2018 5 z 5

Jako povídka, která má čtenáře navnadit na novou generaci Cynsterů je to super. Stačilo jí ovšem dát na konec knihy "Zkrocení markýze z Raventhorne" a hned by byl každý z nás nadšenců do Cynsterů natěšený...Jako knihu to, myslím, bylo naprosto zbytečné vydávat...nicméně i nakladatelé musí z něčeho žít, což? :o)

munka
24.03.2018 4 z 5

Ako už bolo zmienené v predchádzajúcich príspevkoch kniha predstavuje novú generáciu Cynsterovcov a láska medzi vychovávateľmi je len takým sprievodným príbehom.
Mám rada knihy o Cynsterovcoch a už sa teším na ďalšie príbehy. A pri tom počte potomkov sa je na čo tešiť.

LilianaFalcon
12.02.2018 2 z 5

Tak tohle mě vážně nezaujalo. Až moc postav, až moc příběhů, spousta plkání okolo. Sice chápu, že když jsou hlavní hrdinové vychovatelé, musí se patřičná část děje podle toho odvíjet, ale tohle bylo prostě moc.
Stačilo by se víc zaměřit na ústřední pár, neupouštět od tradic a seškrtat to a byla by z toho krásná romance.
Tohle? Ne.

alnahu
20.12.2017 3 z 5

Vánoční příběh početné rodiny Cynsterů ,kteří se každoročně sjíždí na panství Caspharin uprostřed Skotské vysočiny ,aby společně strávili deset dní a oslavili Vánoční svátky a skotské oslavy nového roku –Hogmanay.Za tu dobu se stane několik příhod a také se narodí vánoční dítě. Zimní romance mne ,ale příliš neoslovila ,ale má pěknou obálku.

isner
05.11.2017 5 z 5

Z knížky jsem nejdřív nebyla moc nadšená, vadí mi příliš mnoho postav a kdo nečetl všechny příběhy o klanu Cynsterů, tak se v tom trochu ztrácí. Vyjádření vztahu a lásky dvou vychovatelů je napsáno tak nějak divně /nebo je to překladem?/. Nejsilněji působí postava Lucilly, to je krásný příběh a její pomoc i pomoc ostatních mladých při narození holčičky je úžasná. Taky se mi líbí vliv přírody a Paní, i vztahy mezi rodinami jsou moc hezké, je to takové pohlazení na srdci a duši.

alzbeta4340
16.10.2017 5 z 5

Příběh lásky dvou vychovatelů je vlastně jen záminka k představení "nové generace" Cynsterů. Mladí mě také mnohem více bavili, že je jich hodně mi nevadí - aspoň máme naději na mnoho dalších dílů. Jsem fanynka Cynsterovek, používám je k vypnutí a vyčištění hlavy, funguje to výborně. Takže se opravdu těším....

mariva
12.10.2017 3 z 5

Možná ještě nemám tu pravou předvánoční náladu a proto mě kniha až tak nechytla. Jinak bych si romanci ze Skotska asi víc užila, kdyby autorka ubrala na množství postav. Chápu, že jde o představení celého rodu pro další sérii, ale na mě bylo těch cca 30 - 50 lidí už opravdu moc - rodiče, děti, jejich vychovatelé a spousta dalších...

lenka9778
04.10.2017 5 z 5

Jednoznačně skvělé....minimálně tři příběhy v jednom čase. Celou knihu považuji za veliký prolog pro sérii NOVÁ GENERACE, na kterou se velice těším.

havrmoni
15.09.2017 5 z 5

Naprosto souhlasím s Enny4. Příběh byl spíš seznámením s novou generací Cysterů a nastínění dalšího,na který se mimochodem moc těším. Hlavní hrdinové byli opravdu jen takovou třešničkou a spestřením krásného vánočního příběhu. Ocenila bych nový rozvětvený rodokmen této rodinky. Docela jsem se ve změti jmen a toho kdo ke komu patří ztrácela :).

Enny4
15.09.2017 5 z 5

Knížka se mi moc líbila. Mladí Cynsterové jsou super a je zde i lehce nastíněn budoucí muž pro Lucillu, tajemný Thomas. Takže jak se to bude vyvíjet dál...těším se na jejich budoucí příběh. Jinak láska vychovatelů Claire a Daniela byla pro mě spíše takový vedlejší příběh, víc mě bavili ti mladí rošťáci:)

maryzka
26.08.2017 4 z 5

Je pravda, že ústřední osobou není rodina ,,Cynsterova , ale dostává se do popředí vychovatelé jejich děti. Knihou hezky prolíná milostná romance vychovatelů, ale taky autorka nezapomíná na rodinu Cynsterových o vánočních svátcích. Knihou spíš prolíná vánoční čas a jejich kouzlo dalo by se říct. Ovšem do popředí se dostává mladší generace. Myslím, že tam se objevuje jedna postava, která se prolne do knihy,, Kouzlo Lucie Cynsterové. Kniha rozhodně není nudná a hezky se čte, Pro čtení do vlaku ideální