Pravda o lásce

Pravda o lásce https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/280039/bmid_pravda-o-lasce-Cbf-280039.jpg 4 86 15

Cynsterovská sága série

< 12. díl >

Další příběh z rodiny Cynsterů. Gerrard Debbington, švagr jednoho ze slavných Cynsterů, se o manželství nezajímá. Je zamilován pouze do svého malířského umění a jeho budoucí mistrovské dílo je právě nadosah – lord Tregonning mu konečně dovolil zachytit na plátně slavné zahrady jeho sídla Hellebore Hall. Má to pouze jeden háček, Gerrard musí vytvořit i portrét jeho dcery Jacqueline. Nejdřív se mu nechce plýtvat talentem na nějakou zpovykanou slečnu, ale když Jaqueline uvidí, zdá se mu náhle jako ten nejdokonalejší model.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Truth About Love , 2009


více info...

moudivlacek
moudivlacek
13.05.2023 3 z 5

Miluji tuhle sérii a všechny Cynstery, možná proto jsem byla malinko zklamaná, že tento díl byl jen o příbuzném Cynsterů, ale i přesto to byla moc pěkná romantika.
Gerrard vynikající a uznávaný malíř a Vaneův švagr je donucen přijmout zakázku: namalovat portrét dcery lorda, aby tak mohl namalovat i pozoruhodné lordovy zahrady. Jen nechápe, proč na tom lord i jeho dcera trvá, a když pochopí, začne se na vše dívat jinýma očima. A samozřejmě, jak název dílu napovídá, máme tu dva mladé lidi, tak co se tak asi může dít? Ale aby té "sladkosti" nebylo moc, je to okořeněné špetkou tajemna a zla. A hlavní hrdinové mají co dělat s láskou i děním okolo. Ale nejsou na to sami. Vždyť, od čeho je rodina....
Těším se na další díl.

MatBla
MatBla
06.11.2021 5 z 5

Pěkný příběh, zajímavá zápletka, ale bohužel Gerrard a Jacqueline mi byli ze všech dvojic Cynsterovské ságy nejmíň sympatičtí. Přesto dávám 5 *, já tuhle ságu fakt miluji, všechny díly mám v knihovně, a ke každé se ráda vrátím.


miruska1
miruska1
03.11.2021 4 z 5

Autorka si prostě neodpustí zbytečné detaily, a že ich je. Já to prostě přeskočím a hned je kniha čtivejši :-D.
Inač příběh mě bavil, zápletka byla dobrá, i když závěr mi přišel až moc vyhroceny.
A co mi opravdu vadilo, to drobunke písmo v knize - hrůza.

ariel platto
ariel platto
08.12.2019 3 z 5

Kniha měla dobrý začátek a konec. Nebo lépe napsáno-čtivý. Zbytek byl taky dobrý, ale táhlo se to a nutila jsem se do čtení několik dnů!!

narisa
narisa
29.10.2019 4 z 5

Tento příběh byl zase jeden z těch slabších. Začátek slibný, ale pak nudný a vleklý. Začal mít zase spád až na konci. Hodnotím ho tak 3,5*. Je hezké, že autorka zapojuje do příběhů detektivní zápletka, ale rozhodně se mi nelíbí, jak jsou průhledné. Opět se nekonalo žádné napětí ani velké odhalení, už v první třetině každému dojde, kdo je vrahem????. Navíc mi Gerard a Jacqueline neučarovali????.

Medasek
Medasek
13.08.2019 5 z 5

Jedna z nejlepších knih, co jsem, kdy četla. Přečteno už pěkrát a ne naposled. :)

rampapa
rampapa
05.09.2018 5 z 5

Úžasná kniha

munka
munka
07.02.2018 4 z 5

Príbehy s detektívnou zápletkou mám rada a tento sa celkom vydaril. Aj keď som skoro prišla na to , kto je asi vrahom bola som zvedavá ako ho odhalia.

TerezaMondeková
TerezaMondeková
25.12.2017 2 z 5

Moc mě zaujala obálka. Na knihu jsem se těšila, protože mám ráda knihy s romantikou a detektivní zápletkou, ale upřímně... kniha mě moc nebavila. Většinu jsem se nudila, až ke konci to začalo být zajímavé. Do knihy znovu nepůjdu.

brečo
brečo
14.10.2017 4 z 5

Táto séria je skutočne tuším nekonečná. Avšak zrovna uvedená časť sa mi skutočné pozdávala vzhľadom na svoju detektívnu zápletku. Podľa môjho názoru jedna z vydarených častí tejto série.

alzbeta4340
alzbeta4340
24.01.2017 4 z 5

Romance v typickém stylu S. Laurens. Tentokrát s poněkud propracovanější detektivní zápletkou než v jiných dílech. Nedávám nejvyšší hodnocení, protože dílů v sérii je už mnoho a navzájem si konkurují. V rámci série je to na 4 hvězdičky.

biki
biki
06.12.2016 4 z 5

Trochu mě překvapilo nepříliš vysoké hodnocení této knihy. Na rozdíl od předchozích komentářů mě opravdu bavila a četla jsem ji s chutí, hodnotila bych ji tak 85%, což zde bohužel nelze. Kromě slušné detektivní zápletky bylo v knize poměrně výstižně vykresleno, jakou moc může mít šeptanda, pomluva, zlé řeči, šířené za zády postižené osoby, která prakticky nemá možnost se účinně bránit. Ovšem pokud nemá po boku někoho, jako je Gerrard ... pak se vše v dobré obrátí, jak to ostatně v těchto příbězích má být.

sisulisa
sisulisa
30.11.2016 3 z 5

Túto autorku zbožňujem, má úplne iný štýl písania ako väčšina autoriek. Ale táto kniha ma vyslovene nudila. Po prečítaní recenzií tu, som sa prinútila čítať ďalej, ale priznávam, že veľa som preskočila a len tak prebehla očami. Od polovičky sa to trošku vylepšilo, ale knihu si určite znovu neprečítam. Pre mňa to bolo sklamanie.

maryzka
maryzka
01.09.2016 1 z 5

Druhá kniha z této série, která mě nudila. I když je o trochu lepší než ,, Dokonalá nevěsta.

havrmoni
havrmoni
22.07.2016 3 z 5

Mám ráda tuto autorku i tuto sérii,ale tohle je poprvé co jsem se více jak polovinu knihy musela přemáhat, abych ji neodložila. Potom už se to začalo číst lépe a splňovat to na co jsem od této autorky zvyklá.