Muž ve stínu

Muž ve stínu https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101298/bmid_muz-ve-stinu-0sy-101298.jpg 4 145 23

Cynsterovská sága série

< 8. díl >

Kam se poděli všichni zajímaví muži v Londýně? Amanda Cynsterová není ochotná slevit ze svých nároků na dokonalého manžela, ale díky tomu už strávila osm osamělých sezon. Odhodlá se proto vzít věci do svých malých ruček a navštíví místo, kam mají dámy vstup zakázán a kde by se mohla vyskytovat tolik vítaná špetka nebezpečí. Věci se ale poněkud vymknou a Amanda se ocitne v nesnázích, ze kterých je nečekaně zachráněna tajemným džentlmenem.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

On a Wild Night , 2002


více info...

Přidat komentář

Ewe291
29.02.2024 5 z 5

Trosicka zdlhave ale inak skvele ja som nadmieru spokojna. Dufam ze konecne docitam seriu a mozem povedat, ze sa k nej budem vracat casto a rada

lusitta05
09.01.2023 4 z 5

Bolo to fajn a keby to nebolo tak hrozne rozvláčne,tak by som dala plný počet hviezdičiek.


Eliot30
17.04.2022 5 z 5

Zatím nejvláčnější příběh z rodu, ale dopadlo to krásně.

moudivlacek
11.12.2021 4 z 5

Tentokrát za svou lásku bojuje Cynsterová, ne Cynster, ale rozhodně za muži v ničem nezaostává. Jejím nečekaným "protivníkem" je muž Martin hrabě Dexter, kdysi vyloučený ze společnosti, muž, který má sice titul i peníze, ale i život "ve stínu". Amanda se rozhodne, že Dextera donutí znovu uchopit jeho právoplatný život, donutí ho vzdát se upřímné lásce, ale i sprovodit ze světa starý skandál.
Amanda a Martin jsou od začátku rovnocenní protivníci, jsou tu vtipné hlášky, ale i poznání, jak rychle se může jedinci život změnit, aniž by se na tom podílel.
Romantika pro mne jak vyšitá, ale od této autorky a v téhle sérii ani nic jiného nečekám. Těším se na další příběh.

miruska1
28.10.2021 4 z 5

Kniha se četla dobře když jsem přeskakovala zbytečnosti ( u tyhle autorky to inač nejde). Příběh se mi líbil.

Janča1532
07.11.2020 5 z 5

Kniha se velmi dobře četla,bavila mě.Amanada tvrdohlavě za svým a Martin jako její ochranitel pořád v patách.

vcielka
20.09.2020 4 z 5

Zo serie Cynster patri tato kniha rozhodne k tym lepsim. I ked ma pasaze, ktore sa tahaju a clovek sa uz nevie dockat, kedy skoncia. Nieco mi v tej knihe ale chybalo, takze 5 hviezd nehrozi. Mam to cerstve, mozno casom pridem na to, co to je a dopisem

Medasek
07.09.2020 5 z 5

Tak to byla nádhera. Amandu a Dextra jsem si úplně zamilovala.

havrmoni
22.06.2020 5 z 5

Když jsem četla poprvé nešetřila jsem hvězdama, teď bych ubírala, hlavně za délku. Moc myšlenek a tvrdohlavosti hl.hrdinky. Její myšlenky jsem moc nepobrala, za mě byly zbytečně složité a když jsem dospěla k větě ,,to pochopí jen žena" upřímně jsem se zděsila :)) ,protože jsem fakt nechápala jak z jednoduché věci udělat složitě zbytečnou a jinak hezký příběh tak protáhnout o cca 150 stran. Jinak Martin a jeho příbuzní se k Cynsterům hodí a líbí se mi.

narisa
08.10.2019 5 z 5

Spolu se třetím dílem nejlepší příběh, netáhlo se to tak jako u jiných dílů této série. Kniha se mi opravdu líbila :)

NatyDee
14.09.2019 4 z 5

Krásný příběh, bavila jsem se, jak si šla Amanda za svým a Martin jí byl dobrým soupeřem. Kniha obsahuje i menší detektivní zápletku, která uzavírá Martinovu minulost a otevírá budoucnost s Amandou. Jediné negativum jsem videla v tom, že v překladu bylo ke konci pár chybek ve jménem a překlepy, ale jinak pěkné odpočinkové čtení.

rampapa
05.05.2019 5 z 5

Na příběh o Amandě jsem se velmi těšila. A hned od začátku bylo jasné že hlavní slovo v tomhle příběhu bude mít žena. Knížku velmi doporučuji.❤❤❤

Radka1911
24.04.2019 2 z 5

Tato kniha byla od autorky má první, a bohužel vůbec nesplnila mé očekávání. Nicméně, určitě si od autorky ještě něco přečtu. Knížka má vysoké hodnocení, autorka je velmi oblíbená, možná jsem jí jenom četla v nesprávnou dobu.

Maruš.D
14.09.2018 4 z 5

Hned ze začátku knihy, bylo vidět že tento díle se role “svůdníka” stane žena. Své plus si Amanda získala svou strategií, jak si omotat Dextra kolem ruky, což se jí podařilo, myslím si, velmi dobře. To že se mu oddala ve třetině knihy, nebylo na škodu, kniha hned dostala jiný spád. Věta “Musím si tě vzít” mne dostala a vůbec se nedivím reakce, kterou dostal. Potom se ale příběh dlouho táhl, a byla to jak hra na kočku a myš. Kdy myš měla společenský život a kočka se ve společnosti nechtěla objevit, ale zároveň myš chytit chtěla. Po dalších xx stránkách se do příběhu přiletla nám již známá detektivní zápletka. Příběh dostal zase jiný spád. I přesto, že je kniha zdlouhavá, tak mi nevadilo ji číst, protože byla velmi pěkně napsaná a postavu Dextra jsem si hrozně zamilovala.

JessieEx
23.10.2017 2 z 5

Knížku jsem otevírala bez velkých očekávání, zato se zvědavostí. Tušila jsem něco jako "erotickou Jane Austen". Běžně takové věci nečtu, ale chtěla jsem si udělat vlastní názor na celkem oblíbenou autorku - alespoň u nás v knihovně oblíbenou.
Musím říct že erotické to bylo. Velmi. Možná až moc. Veškerý zbylý děj byl naprosto bezduchý, jakoby jen taková omáčka navíc, aby se neřeklo, aby prostě nebylo 100% knížky jen o sexu. Bohužel Jane Austenové to nesahalo ani po kotníky. Nevadí mi knížky zasazené do této doby, ale autorka to musí umět. Já jsem se dvěma třetinami knihy nemohla vůbec prokousat, naštěstí poslední třetina kupodivu byla nejen celkem čtivá, ale snad i napínavá. Přesto však už po dalším románu této autorky nejspíš nesáhnu.

jaja1989
17.04.2015 5 z 5

Prvním dílům se nevyrovná přesto nepetří k těm nejhorším.

Aracely
09.03.2015

Nedočetla jsem , takže spíš napíšu komentář. Přece jen není to úplně Fér hodnotit knihu * když jsem ji nedočetla. Ale nemohla jsem . Neměla jsem na to nervy. Má první kniha od téhle autorky ještě už skoro poslední díl, možná to bude i tím, ale kniha by se mohla zkrátit o 150 stran Minimálně. Přečetla jsem půlku a stačilo mi to. O 100% mi přišla lepší kniha : Seznam skandálních snů. Tu jsem přečetla a hned začala čist znovu :-) Tuhle jsem zas vrátila do knihovny a zkusím začít od prvního dílu a uvidíme ...

liletka_a
24.04.2013 4 z 5

Opravdu velmi krásný příběh Martina a Amandy. Bylo zábavné sledovat Hraběte z Dexteru, jak se snaží Amandě zabránit chodit do podniků, které jsou jí zapovězené. :D A jaký se z něho vyklubal žárlivej, chránicí ''svůj majetek''. :DJá bych knihu zkrátila alespoň o 150 stran, protože byla opravda zbytečně moc dlouhá, ale i přesto doporučuji přečíst. :))

malazluta
15.03.2013 4 z 5

Příběh Amandy a Dextra se mi moc líbil - tato kniha se Laurensové povedla.

hykavec
27.09.2012 4 z 5

Opět velmi čtivá kniha od Laurensové. Ani nepotřebuje moc děje, vystačí si se vztahem mezi hl. hrdiny :-) Jen bych ji tentokrát tak o 50 str. zkrátila :-) Každopádně na Amalii a Luca už se těším :-)