Hříšný úsvit

Hříšný úsvit https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129679/bmid_cynster-hrisny-usvit-zyG-129679.jpg 4 134 17

Cynsterovská sága série

< 9. díl >

Amelie Cynsterová neváhá riskovat společenský skandál, když nabídne Lucienu Ashfordovi sňatek. Za zdánlivě ryze pragmatickými důvody se však skrývá dlouho utajovaná láska, kterou Amelie k Lucienovi chová. Ani on však nehraje s otevřenými kartami. Rychlou svatbu odmítne a trvá na tom, že se bude Amelii nejprve dvořit, jak se sluší a patří. Každá vášeň a každý gentleman totiž mají svou cenu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

On a Wicked Dawn , 2010


více info...

Přidat komentář

Ewe291
02.03.2024 4 z 5

Ak sa nemylim tak pri 9 ( teda tejto) a 8 knihe maju zle obalky lebo Luc nebol blondak ale ciernovlasy, inak nemam knihe co vytknut. Precitam asi este jedno na chvilu si od Cynterov oddychnem

lusitta05
20.01.2023 3 z 5

Nebolo to zlé, ale už si dám od Cynsterovcov prestávku. Keby neboli tí chlapi takí dokonalí krásavci, čo je nám neustále zdôrazňované :) , tak by to bolo dokonca dosť nudné. Asi si dám nejakú súčasnú romantiku.


moudivlacek
30.05.2022 3 z 5

Další příběh mých oblíbených Cynsterů. Rodina se pěkně rozrůstá a nyní je to mladá Amelie, která touží zakotvit v manželském přístavu. Za svůj objekt zájmu si zvolila rodinného přítele Luca. Nabídne mu svatbu - manželství za peníze, a tajně doufá, že se jí podaří v něm vzbudit lásku. On zrovna zjistil, že těžké utajované časy jeho rodiny konečně skončily. Po ale nenadálém a neobvyklém návrhu Amelie pochopí, že by si mohl splnit svůj sen. Jenže on je chlap a rozhodně nemíní své drahé polovičce říci, že ji miluje. Příběh dvou srdcí, které k sobě hledají cestu, důvěru a lásku. Těším se na dalšího z rodiny Cynsterů.

miruska1
29.10.2021 1 z 5

1 hvězdička za snahu. Cca 6 kapitol popisovalo příběh hlavních postav včetně malé zápletky. Zbytek knihy su len keci a muckanie. Celkově je příběh nezaživny. Za mně je kniha dlouhá a o ničem.

vcielka
22.09.2020 odpad!

(SPOILER) Mam precitanu len tretinu knihy a cely cas skripem zubami. Neviem, ci to docitam. Cela tretina je len o plese, vecierku, slavnosti, kde ju okamzite zatiahne na nejake nerusene miesto, zamkne a sex sex sex, bez poriadneho deju. Dej je len o tom, ze sa vezmeme ale musime pomaly, aby si ludia nepomysleli, ze to bude prilis rychle a hlavny hrdina si nechce pripustit nahlas to, co vie uplne presne, ale hrdinku chce do svadby prinutit, aby si to ona priznala. A to chce dosiahnut sexom. Autorka sa podla mna snazila citatelovi znechutit sex naveky amen. Btw, kto je zlodej je od zaciatku jasne. Od Luciena som cakalafakt viac. Tu jeho tajomnost, krasu, sposoby panthera, a ostry jazyk, ako autorka naznacila minuly diel. Ostry jazyk nahradil despoticky pristup stylu budes robit, co ti poviem, a to ostatne nenahradilo nic. Ziadne krasky sa tam na neho nevrhaju, nik sa ho nesnazi zviest, ani do manzelstva dostat, ani len do postele. On sa tam tiez s nikym inym nebavi len s Ameliou a sposoby ma ako dreveny sud. Chapem, ze nie je na take hluposti cas, inak by nemohla autorka popisat tolko stran sexom. A Amelia, ta tvrdohlavejsia zo sestier, ako bolo minule povedane, sa mu podriaduje, usmieva. A vobec jej nevadi ani len trochu (to ale ziadnej autorkinej hrdinke z minulych knih), ze hrdina skakal predtym z postele do postele vzdy ked sa nasla prilezitost. Vsetky to povazuju za normalne, ba co viac, za nieco zoaduce, aspon ich vie lepsie potesit v posteli. Dosla som az sem v celej tej sage, ktora ma este plno knih pred sebou a mam chut celu seriu odmavnut a uz v nej nepokracovat a najst si menej nadrzanu autorku, kde nebude dej stale o tom istom a teda aj o nicom. Vsetci jej hrdinovia su v podstate rovnaky. Martin sa trochu vymykal a preto ta kniha bola lepsia nez ostatne, ale ti ostatni chlapi boli ako cez kopirajt. Hrdinky sa zasa delia na sproste a sprostejsie. Resp. Naivne s nalepkou silna inteligentna osobnost, ktora je koniec koncov vzdy falosna. Cest vynimkam.

Medasek
20.09.2020 5 z 5

Nebylo to špatné, ale Amandin příběh byl lepší. Jak už jsem si zvykla na autorčin styl, bylo mi hned jasné, kdo je tím zlodějem. Romantiku píše dobře, ale ty krimi zápletky, kdy hridinům nedochází očividné mě už začínají štvát. Doufám, že se v dalších dílech v tomto ohledu zlepší.

havrmoni
25.06.2020 5 z 5

Detektivní zápletka se tak nějak ztrácela a objevila se až na konci, snad aby byl akčnější. Jinak opět tak nějak zbytečně dlouhá. Tentokrát příběh autorka natáhla místy velmi podrobnými erotickými scénami. A že jich tentokrát bylo, víc než děje. Opět *neubírám a nechávám hodnocení z prvního čtení. Ono totiž i přes mé výhrady, je to pěkné nenáročné čtení.

narisa
15.10.2019 4 z 5

Patří k těm lepším, kniha se mi líbila, ale trochu se vlekl děj, Kniha o Amandě a Martinovi (tedy Mež ve stínu) byla lepší.

rampapa
06.11.2018 5 z 5

Miluju příběh o Amélii a Lucovi.Cynsteri mě nikdy nezklamou. Velmi doporučuji.

Maruš.D
17.09.2018 3 z 5

Tak tuto knihu autorka pojala úplně opačně, čehož si všimneme hned na začátku příběhu. Vypadalo to, že Amélie vezme otěže do rukou, pak ale nastala dlouhá doba, kdy se jen podřizovala a vše přijímala s úsměvem, chyběla mi tam nějaká bojovnost, tvrdohlavost. Více jak polovina knihu byla ve znamení námluv a posléze i svatby... romantické avšak velmi zdlouhavé. Třičtvrtě příběhu se stále opakuje Lucova myšlenka, že nesmí Amelii podlehnout, ale zároveň jí nedokáže odolat. Jak jí potřebuje říct pravdu. Poslechních pár kapitol bylo o dopadení zloděje a konečném vyznání se. Kniha byla velmi zdlouhavá, pro mne docela nezáživná a bohužel nejslabší ze všech co jsem zatím od S. Laurens četla.

jaja1989
17.04.2015 3 z 5

Hezký příběh.

liletka_a
24.04.2013 3 z 5

Nejprve jsem četla Hříšný úsvit a až potom Muže ve stínu, tudíž pár věcí jsem si nedala do souvislosti, ale i tak jsem si celkem dobře početla. :) Je pravda, že tam bylo dost erotických scén, až se to občas zajídalo, ale i tak mi přišel jejich příběh zajímaví. Jsem zvědavá jestli bude i příběh o Simonovi, doufám, že snad ano, :))

malazluta
15.03.2013 2 z 5

Slabší počin autorky, místy jsem se nudila a neustále opakující se ty samé sexuální scény jsem měla chuť přeskakovat.

Amalka032
05.03.2013

Jediná kniha od Stephanie, která je pro mě tou nejnudnější... Ikdyž mi číst erot.romány nedělá problém, tato kniha je sexem přemrštěná: Doslova a do písmene se tu provozuje pohl.styk na každém rohu...

Evaevelína
15.01.2013 odpad!

mě kniha nenadchla,připadalo mi to jako přeložený porno:Dějově nic moc..

machrus
02.09.2012 3 z 5

Trochu přemýšlím jestli 3 nebo 4 v hodnocení.Konec-tím myslím to rozzuzlení zápletky se mi docela i líbilo ale v knihách SL mi těch zápletek se záporákama přijde nějak pomálu a čím dál tím méně u řady Cynsterů.No prostě mi přišlo že autorka všechno skrátila.Pokud jsem dobře četla a pozorovala tak by mělo být další pokračování a tím vyvoleným by měl být mladší bratr Amandy a Amelie = Simon?? Tak jen budu doufat že spisovatelka tentokrát nebude spěchat do finiše a rozepíše se.

maryzka
17.08.2012 3 z 5

Docela je to vtipné, humorné,i když nechápu nazev- Hříšný usvit... Jedině snad, že se začátek odehrál na usvitu dne