Všechno o lásce

Všechno o lásce https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/73682/bmid_vsechno-o-lasce-O02-73682.jpg 4 161 20

Cynsterovská sága série

< 6. díl >

Romance z oblíbené knižní řady o rodu Cynsterů. Lucifer je posledním z Cynsterů, koho nedostihla mocná kletba – totiž že se ožení šťastně a z lásky. Lucifer se ženit nehodlá, život londýnského hejska mu totiž nadmíru vyhovuje. Aby unikl ze spárů vdavekchtivých dam, vydá se na colytonské panství za přítelem Horatiem. Toho však krátce po příjezdu nalezne zavražděného na podlaze knihovny a sám je omráčen a sražen k zemi. Nezaútočil však na něj lstivý vrah, ale nešikovná ručka Phillidy, krásné dcery místního vyšetřovatele. Ještě než náhodou upustila halapartnu na hlavu neznámého krasavce, stala se svědkem vraždy…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

All About Love , 2001


více info...

Přidat komentář

Ewe291
28.02.2024 4 z 5

Krasna kniha krasny pribeh a ano vsetci pokope a preto mam tieto knihy rada a budem sa k nim vracat

Jája92
24.04.2023 4 z 5

Romantická kniha s detektivní zápletkou. Občas rozvláčné popisy, na druhou stranu jsem to brala jako odpočinkové čtení.
Jak moc se lišil čas, o kterém autorka píše od dnešní moderní doby? Postupné sbližování, chlap gentleman. V úžasu že může spatřit poodhalenou část ženského těla. Samozřejmě žena takřka nemohla rozhodovat o svém osudu a byla v podstatě majetkem svého muže. Ale stejně autorka umně popsala romantické sbližování mezi hlavními hrdiny.


lusitta05
30.12.2022 4 z 5

Fajn oddychovka,super som sa odreagovala. Takéto príbehy nesklamú.

Eliot30
17.07.2022 5 z 5

Opravdu všechno o lásce a navíc konečně žena, která není až zas tak moc proti manželství. Příjemné čtení. Okouzlující epilog.

miruska1
13.10.2021 3 z 5

Dá to zabrat, překousat se tou kopou zbytečného textu. Ubírá to knize na čtivosti. Inač zajímavý příběh i hlavní postavy.

cukrovka
07.06.2021 4 z 5

Další čtivý díl Cynsterovské ságy. Romantika s erotikou spojená s detektivní zápletkou a sympatičtí hlavní hrdinové mezi kterými to správně jiskří. Oddechovka u které hned od začátku přesně víte jak to dopadne a proto je čtu.

vcielka
08.09.2020 3 z 5

Ach, ako som sa nevedela dockat jej konca (naco to pise tak dlhe?), aby som mohla zacat citat uplne inu knihu od inej autorky. Miestami strasna nuda

Medasek
30.08.2020 5 z 5

Další úžasná kniha z mé oblíbené série.

moudivlacek
29.08.2020 5 z 5

S láskou nemá cenu bojovat, lásku má člověk s pokorou přijímat. - Tak nějak to prohlásí Lucifer Phyl, když se ho zeptá, co je to vlastně láska. A jako i bratr a bratranci i Lucifer zprvu si myslí, že láska či dokonce manželství není pro něj, když ale narazí na dívku Phyl, jeho stanovisko dostane první trhlinu. A když Phyl před ním "neklečí" a rozhodně mu nepodléhá, navíc je zapletena nějakým způsobem do vraždy jeho přítele a navíc se ji někdo několikrát pokusí zabít, má Lucifer jasno. Chce tu a žádnou jinou. A rozhodně nemíní dopustit, aby mu to vrah překazil. Ale Phyl není dívka, která je zvyklá, aby se o ni někdo staral, i když je to někdy velmi příjemné. Mám Cystery - všechny - ráda, a ještě víc jejich protějšky. Velmi podařilá série. Pro romantiky mohu jen doporučit.

narisa
27.09.2019 5 z 5

Super kniha. Pěkný příběh, co měl spád. Lucifer byl sympaťák????. Ale to všichni kluci Cynsterovští????

Rozinka28
19.08.2019 5 z 5

Příběhy členů Cynsterovského klanu čtu na přeskáčku. Musím říct, že tyto první díly se mi líbí mnohem více než později vydané, nejsou přeplněny členy klanu a jejich názory, o to více se soustředí na ústřední dvojici a samotný příběh. Děj v této knize se netáhne, má příjemné tempo, v průběhu příběhu přijde několik zvratů a celkem dlouho nemá čtenář ponětí, kdo je vrahem. Příběh je jednoduchý, jedná se o oddychové čtení na volné večery, kdy se člověku už nechce moc přemýšlet nad dějem. Ke knize se ráda vrátím, jako správný milostný román končí samozřejmě dobře.

Lembac
14.11.2018 4 z 5

Knížku jsem četla relativně dlouho - asi 14 dnů. Možná právě proto mi nevadila určitá rozvláčnost celého románu. I tak si ale myslím, že by mu proškrtání o dobrých sto stran výrazně prospělo. Přes občasná hluchá místa se mi kniha četla dobře a plynule.
Námět příběhu není nijak originální - Phillida a Lucifer pátrají po vrahovi jejich společného přítele Horatia a při té příležitosti v sobě najdou zalíbení. Líbilo se mi, že Lucifer není popisován jako vševědoucí macho, který jen udílí rozkazy všem kolem sebe. Phillida by byla taky celkem v pořádku, kdyby ji autorka neposlala párkrát pátrat na vlastní pěst. Tyhle výlety mi k jinak rozumné Phillidě neseděly. No, ale hlavní hrdinka asi musí udělat sem tam pitomost, aby ji hlavní milovník mohl srdnatě zachraňovat. V této knížce mi to ale přišlo zbytečné a vzhledem k charakteru postav nekonzistentní.
Dávám čtyři hvězdy - předpokládatelná oddychovka na veeeelice dlouhé zimní večery.:-)

rampapa
06.11.2018 5 z 5

Zamilovala jsem se do téhle knížky. Velmi doporučuji.

Maruš.D
10.09.2018 4 z 5

Musím souhlasit, že to nebyla nejlepší kniha ze série, ale mě se i tak líbila. Postavy mi byly sympatické, nenudily mne. Líbila se mi detektivní zápletka, ale je pravda, že tam bylo moc jmen, které se mi občas pletli. Vše to bylo takové trochu chaotické. Ale skončilo to dobře jsem ráda, že jsem knihu přečetla. :-))

Tucaka
28.09.2016 1 z 5

Tak tahle knížka mě opravdu zkalamala. Mám ráda historické romány ale tahle knížka se mi opravdu obtížně četla a pletla se mi jména. Všechno co se stalo bylo pro mě předvídatelné a stále jsem nemohla najít aspoň část knížky, která by mě napínala.
Těšila jsem se až ji konečně zaklapnu...

Janičta
24.01.2016 3 z 5

Tenhle se jeví trochu slabší, možná je to tím, vztah mezi Luciferem a Philidou je takový jemnější (mě se to tak aspoň zdá) a jestli si dobře pamatuji je to jediný Cynster který opravdu poklekl? Nebo už to mám pomíchané?.
Zápletka je trochu zdlouhavější a místy by to chtělo proškrtat, ale nakonec to ujde :-)

mac.martina
05.06.2015 5 z 5

Cynsterovi jsou Cynsterovi, kdyz poznaji tu pravou pro sebe tak jdou tvrde za svym aby ji ziskali a taky jeji lasku. Moc se mi jejich pribehy libi. Rada ctu knizky od tehle autorky. doporucuju k precteni, stoji to za to :-)

jaja1989
27.05.2014 5 z 5

trochu slabsi dilo ale celek je super

malazluta
15.03.2013 2 z 5

Lucifer mi byl v ostatních dílech série sympatický, ale jeho vlastní příběh mi přišel poněkud slabý.

maryzka
18.04.2012 3 z 5

no opět nic moc kdyby to nebylo pokračování tak ani bych si to nekoupila nevim jestli je chyba v překladech nebo nějak je těžce napsaán nebo to jde špatně přelozit ale některé části děje jsou nesrozumitelné