Tajná láska

Tajná láska https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41786/bmid_tajna-laska-jQl-41786.jpg 4 177 25

Cynsterovská sága série

< 5. díl >

Londýn, 1820 Žádný gentleman z rodu Cynsterů neodepře pomoc dámě v nouzi, ale jeho ochranná náruč stojí skandálně - a smyslně - vysokou cenu. Gabriel Cynster je tím nejnestoudnějším z celé rodiny, pokud jde o množství žen, kterým poskytl záchranu ve své vlastní posteli, ale žádné z nich zatím nedal své srdce. Když Gabriela požádá o pomoc tajemná hraběnka s tváří skrytou pod závojem, nedokáže ji odmítnout. Netuší, že svou totožnost ukrývá Alathea Morwellanová, jeho dávná přítelkyně z dětství. Nucena k riskantnímu činu pro záchranu své rodiny, Alathea svoluje k ceně, kterou Gabriel za své služby určí. Za každou zprávu, kterou pro ni tajně vypátrá, mu musí zaplatit polibkem. A nezůstane jen u nich... Gabriel je záhadnou hraběnkou přitahován stejně mocně jako ona k němu, ale zároveň je okouzlen Alatheou, se kterou se nečekaně setká na plese. Unese jejich láska přiznání, že to ona je jeho tajemnou milenkou?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Secret love , 2000


více info...

Přidat komentář

Ewe291
26.02.2024 4 z 5

Ja viem, ze je to divne ale vzdy ked som zacala citat tuto seriu tak som tuto knihu preskocila, lebo ma nikdy nezaujal zaciatok ale tentokrat som si povedala, ze si to precitam a nelutovala som. Paci sa mi ako vsetci po sebe nachadzajacu svoje lasky a to prosto milujem

TeKo
14.09.2023 5 z 5

Jsem vášnivou čtenářkou historických romancí a proto mi určitě nemohlo uniknut něco tak přitažlivého jako je série o rodu Cynsterů. Neuvěřitelně poutavé příběhy včech členů klanu. Nejvíce mě překvapuje originalita a zanícení, prvních šesti hrdinů, kdy každý z nich má svůj vlastní vyjímečný příběh.
Mě osobně nejvíce zaimponoval právě tento pátý díl. Už anotace slibovala zajímavý a tajemný příběh, a o to víc jsem byla překvapená, že kniha nejen dostála mým očekávání, ale dokonce je předčila.
Strhující dílo (tohoto žánru samozřejmě), které vás hned od první stránky vtáhne do děje a vyvolává ve vás neutuchající zvědavost, která se jen stupňuje stejně jako intenzita vašeho zanícení pro dočtení tohoto příběhu.
Za mě jedna z nejlepších ve svém žánru a jednozačně nejpoutavější ve své sérii.
Za dobrou knihu považuji takovou, která vás nutí zadržet dech a rozohnit se nad některými rozhodnutími hlavních hrdinů, ale také se od srdce zasmát suchému humuru, který podle mě neodmyslitelně patří k této době a tato kniha to dokáže.
Krásné uvolnění a odloučení od reality, dějem který vás vtáhne a zadží dokud nedočtete poslední větu.


lusitta05
25.12.2022 4 z 5

Toto bolo celkom fajn, páčilo sa mi to viac ako minulý príbeh.

Eliot30
12.05.2022 5 z 5

Moc pěkně pojaté, a to vyznání, ach...

miruska1
05.10.2021 4 z 5

Dobrá zápletka, hlavní hrdinové taky super. Tuto část radím k lepším ze série....

cukrovka
04.06.2021 4 z 5

Příjemná čtivá oddechovka. Příběh je správně nakombinavaná romantika, erotika a detektivní pátrání.

uminaa
26.11.2020 4 z 5

Keď som túto knihu čítala pred niekoľkými rokmi, tak sa mi až tak nepáčila, ale teraz je to za mňa rozhodne zatiaľ najlepšia Cynsterovka. Hlavné postavy boli celkom sympatické, dej so zaujímavou zápletkou, ktorú sa autorka rozhodla trošku viac rozvinúť než v predchádzajúcich príbehoch, takže som spokojnejšia než pri poslednej knihe.

vcielka
01.09.2020 4 z 5

(SPOILER) Az po odhalenie hrabenky sa mi to velmi pacilo. Najviac z predchadzajucich casti. Potom to uz sklzlo do obvyklych vyjazdenych kolaju predchadzajucich casti "vezmeme sa a basta a ty sa poddas." Ta cast uz bola nudna, uniformna. Skoda ze autorka viac nezapracovala na ziarlivosti na Chillingwortha a Alatheu. Pokojne mohla Gabriela nim Alathea drazdit a Chilli si to mohol viac uzivat. Na, asi tak

Medasek
20.08.2020 5 z 5

Miluji tuhle sérii. Tento díl patří k mým nejoblíbenějším.

marky9200
03.01.2020 5 z 5

Vsechny tyto knihy z této serie jsem cetla a jsou úžasné.

Bess.h
05.12.2019 3 z 5

Od začátku mě to chytlo a neustále jsem vyhlížela, kdy to Gabrielovi dojde.

A po již páté přečtené knížce od autorky, jsem stále natěšená na další knížky, takže bravo Ms Laurens. Hodně se mi líbí, jak jsou hrdinové knížek jiní, s vlastními charakterovými a hodně výraznými znaky. Jak se k sobě hodí a svými zájmy doplňují, viz Gabriel a Alathea - jsou dobrý přes investice, Flick a Démon - milovníci koní. A taky se autorce podařilo (zatím u těch co jsem četla) dát vlastní styl při sexu. Prostě každá knížka je jiná, s jiným tempem, ale všechny jsou tak nějak rozvláčnější, než co jsem až do teď četla. Takže bravo. Navíc u téhle knížky bylo fajn to pátrání v pozadí. Jen kdyby skončilo u soudu. Asi by to bylo lepší.
Jediný co musím vytknout, byli ty opakující kecy se o dávní a braní. Nevím proč, ale vždycky jsem si u čtení vzpomněla na Joeyho z Přátel, když vymýšlel řeč na Moničinu a Chandlerovu svatbu :-D.

narisa
27.09.2019 5 z 5

Příběh se mi moc líbil a rozhodně krásně plynul narozdíl od předcházejícího dílu

Knihomolka97
18.12.2018 4 z 5

Příjemná, romantická oddechovka. :-)

Hospodyňka
27.11.2018 3 z 5

Chladnokrevní muži, konzervativní ženy a při čtvrtém setkání na to "vlítnou" a to se vlastně ani neznají, teda kromě toho, že spolu od dětství vyrůstali :-) No jo zapeklitosti života, ale ke svařáku dobrý.

rampapa
14.10.2018 5 z 5

Úžasný příběh. ❤❤❤

moudivlacek
16.09.2018 4 z 5

Další moc hezký příběh rodiny Cynsterů. Gabriel je skvělý a dokonce mě nezklamal, když zjistí totožnost záhadné své hraběnky. Dokonce ani když je mezi mladšími sourozenci "hraběnky", umí to s nimi. Ale hlavně svou řečí své lásce, proč ji vlastně chce a co pro něj znamená. Althea je skvělá, když dokázala zachránit svou rodinu, přesto byla občas dost tvrdohlavá.
Ale Cynsterové se nikdy nezakoukali do puťky, vždy to je dívka, která se k nim hodí a která se jich nebojí, naopak se jim dokáže postavit, ale hlavně - upřímně je milovat.
Těším se na další díl.

Maruš.D
10.09.2018 5 z 5

V této knize mne nejvíce bavil Gabriel. Byl chytrý, krásný a romantický. Škoda že Alathea tak dlouho váhala s odhalením “Hraběnky”. Gabriel si mne získal postojem k tomu, jak se zachoval při odhalení Hraběnky. Sama nevím jak bych na to reagovala. Být zamilovaný do někoho a pak zjistit, že je to někdo koho velmi dobře znáte, musí být opravdu těžké. Myslím si, že postavy se v tomto díle zasloužily o naše uznání. Moc pěkná kniha :-))

účetní
22.07.2018 5 z 5

Opět moc hezký díl, předchozí dva bohužel nemám, tak jsem musela přeskočit. Gabriel se mi samozřejmě moc líbil, u mužů z rodu Cynsterů to ani jinak nejde.
Alathea byla taky sympatická, i když jsem místy nechápala, proč stále tak váhá, když jí Gabriel dával tolika způsoby tak krásně najevo, co pro něj znamená, a že láska se dá vyjádřit i s málo slovy.

Janičta
24.01.2016 3 z 5

Autorce už trochu dochází náboje, ale zápletka se jí opravdu povedla :-)

jaja1989
20.04.2015 5 z 5

Trocha tajemna nikdy neuškodí.